GF Money

Alla recensioner

GF Money

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

GF Money

Under livets gång kan man hamna i en situation där pengarna inte riktigt räcker till. Visst om man ska köpa ett hus eller en tomt kommer det att krävas väldigt stora summor pengar, men det kan även ofta ske att man får hem en räkning som man inte alls hade räknat med för tillfället. Vissa personer har möjligheten att de kan låna pengar av någon bekant eller familj, men alla har inte någon som de kan låna pengar av. Att få tag i pengar relativ snabbt är inte alltid det enklaste, men en sak man kan göra är att ansöka om ett snabblån eller skaffa sig ett kreditkonto i form av ett lån. Det finns flera företag både runt om i världen och i Sverige som erbjuder dessa snabba lån, och ett av dessa företag som är verksamt i Norden heter GF Money

Hur mycket ränta kommer jag att få om jag lånar hos GF Money? Hur snabbt kommer jag att få pengarna på kontot och vad behövs för att ens kunna bli beviljad ett lån? Det är ett fåtal av alla frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget. 

Mer info om GF Money
GF Money är ett företag som fungerar som ett konsumentkreditinstitut online. Företagets är inte endast verksamt i Sverige utan det finns även på marknaden i Finland och Danmark. Under 2017 kom företaget till Sverige men de har ändå varit verksamma på den svenska marknaden sedan 2007 via andra varumärken. GF Money står under finansinspektionens tillsyn och har därför lov att bedriva sin verksamhet. 

Vad erbjuder GF Money sina kunder?
Hos detta företag kan man ansöka om ett lån på upp till 30 000 kr, och för att göra själva ansökan ska man börja med att gå in på företagets hemsida. Det första man ska göra är att välja hur mycket pengar man skulle vilja ha, vilket är mellan 1 000 till 30 000 kr. Efter det ska man logga in via sitt BankID och själva ansökan tar några minuter att genomföra. Om man efter det blir beviljad lånet kommer man att få pengarna in på sitt konto så snabbt som möjligt. När man ansöker om ett lån kommer företaget inte att göra någon kreditupplysning via UC, och när man har sitt lån behöver man endast betala ränta på den summan som man faktiskt använt. 

Grundkraven för att få ansöka om ett lån via GF Money är att man måste vara över 18 år gammal, ha en fast månadsinkomst, vara folkbokförd i Sverige och man får inte ha några ärenden hos Kronofogden. 

Hur kan man komma i kontakt med GF Money?
Vill man komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det på tre olika sätt, vilket är att ringa på telefon, skicka e-post eller så kan man chatta med dem direkt inne på hemsidan. Det finns även en flik med namnet ”frågor och svar” inne på hemsidan och där kan man börja med att gå in och läsa. 

Har du någon erfarenhet av GF Money? Om ja, skriv då gärna en egen recension


Om att låna pengar.