OmdömesStalle

  Recensioner Frogtail

  Ibland hamnar man i en sådan situation att man måste få tag i en summa pengar för att få det att gå igenom. Kanske du behöver pengar till ett hus som du planerar köpa, eller endast en mindre summa som går till en reparation på en bil? Oberoende hur mycket som ska lånas så finns det idag fler sätt att låna pengar, men det lönar sig oberoende att noggrant läsa igenom villkoren innan du slår fast med ditt lån. Till exempel: kraven, räntor, återbetalningstid och hur mycket de erbjuder att låna. Saker som också är bra att komma ihåg är; behöver du en säkerhet för lånet? Det innebär att om du inte kan betala tillbaka ditt lån så måste din säkerhet (en annan person) betala tillbaka ditt lån. Företaget Frogtail erbjuder smålån som sms lån, kan det vara någonting?

  Om Frogtail

  Frogtail ingår i Folkefinansgruppen som är ett licensierat finans- och kreditbolag som är under tillsyn av Finansinspektionen i Sverige och Finanstilsynet i Norge. Det grundades 2006 och idag används det för speciella inköp för personer som behöver ett kapitalinskott.

  Frogtail

  Frogtail erbjuder

  Erbjuder ett lån på 5 000 – 40 000 kronor utan säkerhet för personer som har en regelbunden inkomst. Den som lånar behöver inte förklara pengarnas ändamål. Dom som vill ta ett lån hos Frogtail bedöms först genom en kreditupplysning för att kunna säkerställa att låntagaren har möjlighet att kunna betala tillbaka sitt lån. Låneansökan ska göras med en dator, men du har också möjlighet att ta använda telefon eller en surfplatta. Du måste uppfylla dessa krav för att ha möjlighet att ta ett lån hos Frogtail: Vara myndig, ha en taxerad inkomst, folkbokförd i Sverige och inte ha skuldsaldo hos Kronofogden. För att ta ett lån hos Frogtail så ska du först identifiera dig med Trustly, och därefter väljer du vilket bankkonto du vill att pengarna ska gå till. Sedan lämnar du in uppgifter om dig själv, och till sist så får du en betalningsplan som innehåller räntekostnaderna och månadsbeloppen. På så sätt kan du se vad den slutgiltiga summan blir på förhand. Om du ångar dig så har du ännu möjlighet att godkänna eller att avsluta din ansökan. Om du inte fullgör dina skyldigheter med villkoren, kan ditt Frogtail konto stängas av.

  Få kontakt med Frogtail

  Om du har en fråga så ska du först läsa igenom de vanligaste frågor och svar som du hittar på deras hemsida. Om du inte hittar din fråga där så kan du kontakta Frogtail via telefon (0770 – 99 20 00): måndag – Fredag 08:00 – 18:00, lördag 10:00 – 15:00 och söndag samt helgdagar 10:00 – 15:00. Du kan också kontakta dom via e-post (info@frogtail.se). Om du vill lämna in en reklamation så kan du göra det via ARN, (den allmänna reklamationsnämnden) antingen via telefon eller per brev.

  Kom ihåg att skriva en egen unik recensionom din erfarenhet med ett företag så att andra kan lära sig från din erfarenhet. På så sätt hamnar inte kunder i situationer som dom inte visste att skulle hända.


  Frogtail
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Frogtail

  Din recension

  FAQ

  Är Frogtail ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Frogtail. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Frogtail?

  Frogtail är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Frogtail gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.