Froda Företagslån

Alla recensioner

Froda Företagslån

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Froda Företagslån

När man har och driver att företag kan man ibland känna att det skulle behövas det där lilla extra på företagskontot, eller hur? Det kan vara till kontor renovering, nya arbetsbilar eller annars bara investeringar som skulle behöva göras. Därför finns just företaget Froda Företagslån till din hjälp. De erbjuder dig och alla andra som är intresserade en smartare finansiering för företagare. 

Information om Froda Företagslån
Detta företag anser att alla företag ska ha samma möjlighet att kunna låna pengar för att sedan kunna frodas. Företaget Froda är ett av Sveriges snabbaste växande digitala företagslån, de finns till för att kunna hjälpa småföretagare genom att erbjuda dem en enkel låntjänst helt online utan något krångel. Alla företagslån ska vara rättvisa frö alla, oberoende om man har ett nystartat företag eller om man har bedrivit sin verksamhet under en lång tid. Froda kämpar för att alla företag ska ha chansen att gro sina företagsidéer och sedan få dem att frodas. Froda företagslån älskar att göra det komplicerade mer enkelt. De vill att alla ska ha samma möjlighet att kunna få hjälp tack vare företagslån och de ser alltid till att aldrig sluta utforska nya möjligheter. 

Vad erbjuder Froda Företagslån?
Om man driver att företag vill man ibland att företaget ska växa, och för att företaget ska kunna växa behövs det ibland lite mer pengar, oberoende om det är ett stort eller litet företag. Det kan vara trögt att få det hela att gå ihop vissa säsonger om man tex har ett café, en salong eller vad som helst för företag. Froda Företagslån har utvecklat en helt digital tjänst vilket ger ett både enklare och smartare företagslån. Froda ser alltid till att göra en kreditbedömning på dagsfärska siffror. 

Hos Froda kan du ansöka om ett lån från 10 000 kr upp till 2 000 000 kr. Det krävs ingen säkerhet till att ta lånet förutom den personliga borgen. Du får använda lånet till vad du vill. Att göra en ansökan hos Froda tar endast några få minuter, efter att du skickat in din ansökan kommer du att få en offert. Om du sedan väljer att godkänna den kommer pengarna att betalas ut genast. 
 
Reklamationer, tips och komma i kontakt med Froda Företagslån.

Froda tycker det är väldigt viktigt att du ska känna dig både säker och trygg då du använder deras tjänst. Om du funderar över något eller har några frågor behöver du inte gå omkring och tveka utan det är bara att höra av dig till företaget. Du kan börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna, om du inte hittar svaret på din fråga där kan du såklart kontakta företaget för att ställa din fråga. Du kan komma i kontakt med företaget via telefon eller e-post och de försöker alltid svara på dina frågor så snabbt som möjligt. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett företagslån via dem eller om du har några erfarenheter av dem.