OmdömesStälle

  Recensioner Freedom Finance

  Sitter du i en ekonomisk knipa? Fick du en oväntad kostnad? Eller vill du ut och resa och se världen? Hur som helst finns Freedom Finance för dig som gärna hjälper till med den ekonomiska biten. Här får du hjälp med att hitta det perfekta lånet för dig. Dem kan hjälpa dig att låna till förmånliga priser och upp till 600 000 kronor med en betalnings tid på 18 år.

  Information om företaget Freedom

  Finance
  Bolaget Bolåneservice startades redan 1999 på den skånska västkusten i Ängelholm. Fyra år senare böts namnet ut till Freedom Finance och företaget börjar fundera på att etablera sig även utanför Sverige. Först är Centum i Norge som blir uppköpta 2007 och kort därefter i 2008 öppnas en finsk motsvarighet av Freedom Finance i Finland. År 2013 blev hela Freedom Finance uppköpt utav H.I.G Capital som senare under 2015 byter namn till Zmart Group. Idag samarbetar Freedom Finance med storbanker som SEB, Swedbank, Forex, Santander och flera andra.

  De följer sin dröm och startade eget

  Vad erbjuder Freedom Finance

  Freedom Finance är en låneförmedlare där du kan få hjälp med att som har med lån att göra. Du får hjälp med att ansöka om privatlån, samla dina lån, billån och mycket mer. Du får alltid professionell personlig service tack vare deras erfarenhet inom branschen. För att få ditt optimala lån ansöker du enkelt på deras hemsida och deras krav är att du är minst 18 är gammal, har en årsinkomst på minst 100 000 kr och att du inte har några obetalda skulder hos kronofogden. När du ansöker om lån via Freedom Finance jämför dem låneerbjudanden från flera av Sveriges ledande banker och långivare. Deras jobb är att du alltid ska få det lånet som erbjuder lägst ränta. Dina lån via Freedom Finance är även helt utan säkerhet så du får helt enkelt göra precis vad du vill med pengarna. När du utfört din ansökan på deras hemsida tar det bara några minuter innan du får ditt svar från flertal banker. Det är även helt kostnadsfritt att ansöka via Freedom Finance. Deras max lån är 600 000 kr och deras lägsta lån är 5 000 kronor. Du väljer avbetalningstiden själv och den kan vara allt från 1 år upp till 18 år.

  Tips och kontakt

  Freedom Finance kan kontaktas vi ett telefon samtal eller om du inte känner för att ringa kan du skicka iväg ett mail eller till och med faxa. Har du frågor kan du kolla in deras vanliga frågor sida där det finns svar på de flesta frågor. Dem har sitt huvudkontor i Ängelholm. När du ansöker om ett lån görs en kreditupplysning hos UC. Ett tips är att ha en medsökande vilket ger en större chans för att få ditt beviljat till så låg ränta som möjligt. Du kan även betala av ditt lån när du vill eftersom det inte har någon bindningstid.

  Har du tagit lån eller samlat dina lån med hjälp utav Freedom Finance tidigare? Då får du gärna skriva en egen recension om dina erfarenheter och tankar kring Freedom Finance. Alla recensioner är välkomna.

  Freedom Finance
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Freedom Finance

  Din recension

  FAQ

  Är Freedom Finance ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Freedom Finance. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Freedom Finance?

  Freedom Finance är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Freedom Finances webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.