OmdömesStalle

  Recensioner FoxyFinans

  Väldigt många personer kommer att ta ett lån under sitt liv. Orsakerna till att man ansöker om ett lån kan vara väldigt många. Man kanske vill ha ett lån för att kunna köpa ett hus eller en tomt, man vill renovera om hemma eller köpa en ny bil eller så vill man ut på drömsemestern med hela familjen som man längre pratat om. Vissa väljer även att ta ett så kallat snabblån någon gång under sitt liv eftersom de kanske har fått hem en räkning som de inte riktigt hade planerat med eller något i den stilen. Nuförtiden kan man välja om man vill gå till en fysisk bank för att ansöka om ett lån, men då brukar man oftast få vänta många veckor innan man vet om man blivit beviljad eller ej, samt att det handlar om väldigt mycket pappersarbete. Därför kan man i dagsläget söka om lån på nätet, både större privatlån men även snabblån. Ett företag som erbjuder lån på nätet i Sverige är Foxy Finans.

  Mer information om Foxy Finans

  Foxy Finans är en låneförmedlare som lånar ut pengar till personer som är bosatta i Sverige. Företaget fungerar som en finansiell tjänst och de har även en skild verksamhet i Danmark för personer som är bosatta där.

  Pengaskola.

  Vad erbjuder Foxy Finans sina kunder?

  Om man vill låna pengar hos Foxy Finans ska man börja med att gå in på deras hemsida för att göra en ansökan. Man kan ansöka om ett lån från 5 000 kr och upp till 600 000 kr. Vid ansökan ska man välja hur mycket pengar man skulle vilja låna och man ska även fylla i sin e-postadress så att förteget kan komma i kontakt med en angående lånet. Foxy Finans erbjuder inte endast konsumentlån, utan de erbjuder även sina kunder tjänster som refinansiering, att samla lån och krediter samt kreditkort. Att ansöka om ett lån via företagets hemsida är helt gratis och det tillkommer heller inga dolda avgifter, förutom räntan som ska betalas varje månad. Genom att göra en refinansiering via Foxy Finans kommer alla dina små och stora lån att slås ihop till ett enda lån, vilket oftast leder till att dina månadskostnader sänks.

  Hur kan man komma i kontakt med Foxy Finans?

  Om man har några frågor eller funderingar och vill komma i kontakt med Foxy Finans kan man nå dem via e-post. Innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information som de har på sin hemsida eftersom man kanske kommer att hitta svarte på sin fråga där. Om det skulle vara så att man känner att något känns fel eller liknande så kan man såklart lämna in en reklamation, för att göra det ska man kontakta Foxy Finans via e-post så att de kan hjälpa till.

  Har du ansökt om ett lån hos Foxy Finans? Eller har du någon annan erfarenhet av dem? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem, kom ihåg att vara ärlig i din recension.

  FoxyFinans
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om FoxyFinans

  Din recension

  FAQ

  Är FoxyFinans ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om FoxyFinans. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder FoxyFinans?

  FoxyFinans är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FoxyFinans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.