OmdömesStälle

  Recensioner Flexlimit

  Akut behov av pengar? Ansök direkt – Recension om FlexLimit.

  Om FlexLimit

  Moderbolaget C Finance Ab äger FlexLimit och har erbjudit konsumentkrediter i Sverige ända sedan 2006. Företaget var ett av de första att erbjuda SMS – lån på den svenska marknaden. Sedan 2006 har FlexLimit betjänat tiotusentals nöjda kunder i både Finland och Sverige. Att hitta svar på kundernas frågor så snabbt som möjligt tack vare en sakkunnig och vänlig kundtjänst och ärliga lånevillkor är vad verksamheten bygger på. FlexLimits lånevillkor är lättförståeliga, ärliga och innehåller inga överraskningar. Företaget lånar aldrig pengar åt personer med återbetalningsproblem, tex betalningsanmärkningar eller andra typer av ekonomiska problem från tidigare, de driver även en väldigt ansvarsfull kreditgivning. Målet är att bjuda ett schysst och enkelt sätt att låna pengar, hjälper privatpersoner att klara sin ekonomi bättre genom att erbjuda ett flexibelt lån. Genom att företaget har tydliga lånevillkor och avtal, de agerar snabbt och betjänar sina kunder 7 dagar i veckan, skiljer de sig från andra kreditinstitut.

  Kolla in denna video och se ifall FlexLimit kan erbjuda dig något. 

  Vad kan FlexLimit erbjuda dig?

  Det kan plötsligt komma upp ett behov av pengar, de pengar som man oftast inte har. Via FlexLimit kan du behändigt låna pengar och få dem direkt in på ditt bankkonto. Det går snabbt och enkelt och pengarna kommer in på ditt konto inom 15 minuter efter att du har fyllt i din ansökan och begärt ett uttag till ditt bankkonto. Du kan låna pengar alla dagar i veckan eftersom kundtjänsten är öppen alla dagar, på hemsidan kan du kolla vilka tider kundtjänsten har öppet. På hemsidan står det även till vilka banker det tar att få pengar inom 15 minuter, med vissa andra banker kan du se ditt lån senast nästa vardag. Du kan låna från 3000kr upp till 20 000kr direkt, utan någon stress tack vare den generösa återbetalningstiden. Det finns två olika sätt att återbetala din kredit, du kan själv välja vilket sätt du vill ha. Det första sättet är minimidelbetalning, och då är den månatliga minibetalningen 10% av den totala skulden eller minst 500kr. Är hela skulden under 500kr är minibetalningen hela skulden. Det andra avbetalning sättet är annuiteter, vilket innebär att du kan betala av på din skuld med en valfri summa varje månad så länge den är över minimibetalningen, du kan även välja att betala bort hela skulden på en gång ifall det passar för dig. Det finns möjligheten till en betalningsfri månad, ifall du skulle råka ut för oförutsedda utgifter. Väljer du den betalningsfria månaden kan du enkelt via dina egna sidor flytta fram fakturan till nästa månad. För att få ta ett lån hos FlexLimit måste du ha fyllt minst 20 år och ha en regelbunden inkomst och du måste även vara folkbokförd i Sverige.

  Kontakta FlexLimit

  Vill du kontakta företaget kan du ringa dem då kundtjänsten är öppen, du kan även skicka e-post till dem eller lämna ett meddelande direkt på hemsidan. Anser du att dina personuppgifter behandlats i strid med dataskyddsförordningen kan du kontakta integritetsskyddsmyndigheten.

  Dina tankar

  Dela väldigt gärna med dig av dina tankar och åsikter om denna bank, kanske du känner någon som tagit ett låna via detta företag eller kanske du själv har gjort det.

  Flexlimit
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Flexlimit

  Din recension

  FAQ

  Är Flexlimit ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Flexlimit. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Flexlimit?

  Flexlimit är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Flexlimits webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.