Flexkontot

Alla recensioner

Flexkontot

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Flexkontot

Det kan helt plötsligt dyka upp en situation där man behöver lite mer pengar, det kan bero på att tvättmaskinen har gått sönder, bilen måste repareras eller så har man fått en räkning som man inte riktigt kan betala. Om man hamnar i en sån situation, vilken ofta kan hända så kan man ansöka om ett snabblån. Nuförtiden finns det många olika företag och långivare som erbjuder snabblån, det finns både online och hos fysiska banker. Ett företag som man kan ansöka om ett snabblån hos är Flexkontot. Hos dem kan man ansöka om ett snabblån mellan 5 000 kr upp till 20 000 kr med en utbetalningsdag samma dag som lånet har blivit godkänt. 

Mer information om Flexkontot
Flexkontot är en del av det svenska kreditinstitutet Brixo AB som grundades under 2014. Företagets vision är att tillgängliggöra krediter för en bredare allmänhet, detta gör de genom att erbjuda innovativa kreditprodukter och använda sig av moderna metoder. Bolaget strävar hela tiden efter att förbättra och förenkla marknaden när det handlar om snabblån. Brixo och Flexkontot står under Finansinspektionens tillsyn och har därför lov att bedriva sin verksamhet, och vi varje ansökan gör de kreditprövningar för att undvika att låna ut pengar till någon som har betalningssvårigheter. 

Vad erbjuder Flexkontot för tjänster
Ansökningsprocessen på ett lån hos Flexkontot består av 5 stycken olika steg. Det första steget är att du ska gå in på hemsidan för att göra en ansökan, i den väljer du hur mycket pengar du skulle vilja låna och på hur lång tid. Ansökan signeras sedan med BankID. Det andra steget är att företaget kommer att göra en kreditprövning på dig, och den görs via Bisnode. Efter att din ansökan har blivit behandlad kommer du att få ett godkännande via e-post. Det fjärde steget är att du får dina pengar utbetalda, och vill man kontrollera alla uppgifter kan man göra det via ”mina sidor” inne på företagets hemsida. Efter det har vi det femte steget vilket är återbetalningen, du kan själv välja hur mycket du vill betala varje månad och du behöver bara betala ränta för den del av ditt kreditutrymme som du väljer att använda. Den månatliga betalningen sker automatiskt via autogiro. Om du vill har du möjligheten att efter 2 månader ansöka om en ökad kreditgräns, då måste du göra en helt ny ansökan som fungerar på samma sätt. Hos Flexkontot behöver man inte ha någon säkerhet för sitt lån, och man kan ansöka om ett lån även fast man har en betalningsanmärkning men det kan bli svårare att få lånet beviljat då. 

Hur kan man nå Flexkontot?
Om du vill komma i kontakt med företaget om du undrar över något kan du nå dem på 2 olika sätt, du kan antingen ringa dem (08 500 850 47) eller så kan du skicka e-post till dem (info@flexkontot.se). Innan du kontaktar dem kan du alltid läsa igenom all information som finns på deras hemsida.

Har du tagit ett lån hos Flexkontot? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.