OmdömesStälle

  Recensioner Finansmatch

  Att ansöka om ett lån

  är något som de flesta kommer att göra någon gång under sitt liv. Många väljer att ansöka om ett lån för att de vill köpa sig ett hus eller en tomt, men många vill även renovera om sitt nuvarande hem eller köpa en riktigt fin bil. De ovan nämnda sakerna är ganska stora inköp som kräver ett stort lån, men man kan även ansöka om mindre lån för att göra en liten renovering, köpa någon ny köksmaskin som gett upp eller lån för att ge sig ut på en riktig drömsemester med familjen. Förut när man var i behovet av att ansöka om lån var man tvungen att gå till en fysisk bank och efter det vänta veckotal för att få ett svar om man blivit beviljad eller ej. I dagsläget behöver man inte göra så längre, nu räcker det med att gå in på någon hemsida som erbjuder lån online och sedan göra en ansökan på några sekunder och efter det få svar inom några minuter eller dagar. Ett företag som erbjuder lån online i Sverige är Finansmatch.

  Kommer man verkligen att få sina pengar om man ansöker om ett lån hos Finansmatch? Och hur hög kommer räntan att vara? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga.

  Mer information om Finansmatch

  Finansmatch är ett företag som erbjuder lån och jämförelse av lån på den nordiska marknaden. De som jobbar på företaget har fler års erfarenhet inom branschen och företaget kommer i grund och botten från Danmark. Finansmatch samarbetar med 38 olika långivare.

  Vad erbjuder Finansmatch sina kunder?

  Hos Finansmatch har man möjligheten att ansöka om ett lån mellan 5 000 kr till 600 000 kr. Direkt inne på företags hemsida kan man ansöka om ett lån och då ska man fylla i hur mycket pengar man skulle vilja låna och även hur lång återbetalningstid man skulle vilja ha. Själva ansökan sker till 100 procent elektroniskt och när man skickar in sin ansökan kommer man därefter att få olika erbjudanden från flera olika långivare, så att man sedan kan välja det erbjudandet man tror skulle passa bäst för en själv. Räntan som Finansmatch erbjuder börjar från 2,95% och man kan ansöka om ett lån på upp till 600 000 kr helt utan någon säkerhet. Kraven för att få ansöka om ett lån hos Finansmatch är att man fyllt 18 år, har en inkomst på åtminstone 10 000 kr i månaden och man får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden.

  Hur kan man komma i kontakt med Finansmatch?

  Om man undrar över något och skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen genom att skicka ett fysiskt brev, eller så kan man kontakta dem via e-post. Men innan man kontaktar företaget kan man alltid gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information som finns där.

  Har du ansökt om ett lån hos Finansmatch någon gång? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.

  Att låna pengar. 

  Finansmatch
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Finansmatch

  Din recension

  FAQ

  Är Finansmatch ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Finansmatch. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Finansmatch?

  Finansmatch är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Finansmatchs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.