OmdömesStalle

  Recensioner Financier

  De flesta personer kommer någon gång under sitt liv att ta ett lån. Orsakerna till att man kanske vill ta ett lån kan vara väldigt olika. En av de vanligaste orsakerna till att man skulle vilja låna pengar är för att man vill köpa sig ett helt eget hus eller tomt, eller för att man vill renovera på sitt nuvarande boende. Men det finns även många andra orsaker till att ta ett lån som tex för att man vill åka ut på en semester med familjen, för att man har fått hem en räkning som man inte alls hade räknat med eller så har det helt enkelt dykt upp någon annan oväntad utgift. Om man i dagsläget är sugen på att låna pengar så behöver man inte längre ta sig till en fysisk bank och skriva under massa papper där även många veckors väntetid följer, nu kan man låna pengar online via en mobiltelefon, surfplatta eller dator. I Sverige kan man låna pengar online från ett företag som heter Financier.

  Mer information om företaget Financier

  Financier är ett företag som man kan låna pengar hos helt online men Financier i sin tur marknadsför Axo Finans och deras finansiella tjänster. Så alla låneansökningar som kommer in hos Financier kommer sedan att behandlas av Axo Finans. Axo Finans står under finansinspektionens tillsyn och i dagsläget finns företaget i både Sverige och Norge.

  Att låna pengar.

  Vad erbjuder Financier sina kunder?

  Om man vill låna pengar hos Financier ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan göra en ansökan som inte tar längre än 2 minuter. I ansökan ska man fylla i personuppgifter, hur mycket pengar man skulle vilja låna och även hur lång återbetalningstid man skulle vilja ha. Att göra en ansökan är helt gratis och ansökan kommer sedan att skickas ut till 22 olika långivare som företaget samarbetar med. Efter det kommer du som låntagare att få olika lånerbjudanden och då kan du välja det lånet som passar dig och din ekonomi allra bäst. För att få låna pengar hos Financier måste man vara över 20 år gammal, ha en inkomst på åtminstone 230 000 i året och man får heller inte ha några betalningsanmärkningar.

  Hur kan man kontakta Financier om man undrar över något?

  Om du har några frågor eller funderingar och skulle vilja kontakta företagets kundtjänst måste du i första hand vara i kontakt med Axo Finans och inte Financier. Om man vill kontakta Axo kan man antingen göra det via telefon (0771 32 3400), via e-post (kundservice@axofinans.se) eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på Axo:s hemsida. Innan man kontaktar kundtjänsten kan man alltid gå in på både Financier:s och Axo:s hemsida för att läsa all information som finns där, chansen är stor att man kommer finna svaret på sin fråga redan där.

  Har du någon erfarenhet av att låna pengar via hemsidan Financier? Om du har det kan du gärna ta och skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem som långivare-


  Financier
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Financier

  Din recension

  FAQ

  Är Financier ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Financier. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Financier?

  Financier är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Financier gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.