OmdömesStälle

  Recensioner Fedelta Företagslån

  Fedelta är företaget som erbjuder väldigt flexibla företagslån. Du kan ansöka om ett lån redan idag och du kommer att få en offert redan samma dag, vid beviljat lån kommer det även att betalas ut inom 24 timmar. Välkommen till Fedelta som kommer att kunna förändra både dig och ditt företag till det bättre.

  Information om Fedelta

  Fedeltas grundare heter Micael och vill väldigt varmt välkomna dig till företaget. Företaget ser till att både lägga in hårt engagemang och hårt arbete för att kunna erbjuda så bra tjänster som möjligt. Eftersom de vet att du kommer att bli så glad då ditt företag växer, blomstrar och utvecklas. Fedelta är registrerat som ett finansiellt institut hos finansinspektionen. Fedelta grundades och skapades eftersom de förstår att företagare och entreprenörer är den viktigaste delen när det kommer till ett samhälle, och de förstår även att många företag ibland behöver det lilla extra på kontot för att kunna växa och bidra till ett ännu bättre samhälle. Oberoende om du har ett nytt startat företag eller om du har bedrivit ditt bolag i flera år kommer Fedelta att kunna hjälpa dig genom att erbjuda dig ett företagslån.

  Tips om företagslån.

  Tjänster som Fedelta erbjuder

  Att göra en kostnadsfri ansökan går endast på några få minuter, du kan låna upp till 500 000 kr. efter att du har lämnat in en ansökan och om den blir godkänd gör alltid Fedelta sitt bästa för att du ska få pengarna inom 1 arbetsdag, detta kan variera lite om det är helgdagar eller vilken bank du har. När du har ett lån via Fedelta kan du alltid känna dig säker och trygg eftersom du kan vara trygg när det kommer till din amortering. Du kan även förtidslösa ditt lån om du har möjligheten till det. Om du väljer att förtidslösa ditt lån kommer du såklart inte att behöva betala för de återstående månaderna.

  Oavsett vilken bolagsform du har kan du ansöka om ett företagslån via Fedelta. Oavsett storleken på ditt företag är du alltid välkommen att göra en ansökan. Varje lån som kommer in till Fedelta gås igenom individuellt men det som Fedelta anser som viktigast är att du kommer att kunna betala tillbaka lånet. Alla företagslån är räntefria och istället kommer du att betala en fast månadsavgift varje månas. Utöver den fasta månadsavgiften kommer det inte att tillkomma några dolda avgifter.

  Reklamationer, tips och kontakt med Fedelta

  Det första du kan börja med att göra om du har några frågor eller funderingar är att gå in på företagets hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna. Om du inte hittar ditt svar där kan du såklart komma i kontakt med företaget, du kan välja att kontakta dem via telefon, e-post eller varför inte chatta med dem live inne på deras hemsida under vardagar. Om du vill lämna in en reklamation ska du börja med att kontakta företaget, så att de kan hjälpa dig med din reklamation.

  Om du har tagit ett företagslån via Fedelta ska du såklart ta och skriva in en egen recension om företaget.

  Fedelta Företagslån
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Fedelta Företagslån

  Din recension

  FAQ

  Är Fedelta Företagslån ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Fedelta Företagslån. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Fedelta Företagslån?

  Fedelta Företagslån är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Fedelta Företagslåns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.