Fairlo

Alla recensioner

Fairlo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto
Direkto
0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån
Nätlån
0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum
Ferratum
0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo AXO Finans
AXO Finans
0 recensioner

One of Sweden's best loan brokers - Review of Axo FinansAbout Axo Finnas Axo Finans mediates private loans and collective loans and the business ...

Fairlo

Under livets gång kan det hända att man skulle behöva lite extra pengar. Det behöver inte betyda att man planerar att köpa eller renovera ett helt hus, men det kan tex dyka upp en räkning i postlådan en dag som man inte alls hade räknat med. Andra saker som även kan hända är att man vill ut och resa med familjen, eller så har bilen plötsligt gått sönder och man kan för tillfället inte betala för reparationen på egen hand. Men om man känner att man behöver lite extra på kontot av någon speciell orsak så kan man ta och ansöka om ett lån. Om man vill kan man gå till en fysisk bank och ansöka om ett lån, men det är oftast ganska tidskrävande och det kan ta flera veckor som endast består av pappersarbete. Så därför kan man i dagsläget faktiskt ansöka om ett lån på nätet, och få svar inom några minuter om man blivit beviljad eller ej. Ett företag som erbjuder vardagslån i Sverige är Fairlo. 

Vad kommer jag att få för ränta om jag ansöker om ett lån via detta företag? Kan jag sköta allt online eller kommer jag vara tvungen att gå på ett fysiskt möte? Kan jag ansöka om ett lån fast jag har en gammal betalningsanmärkning? Det är frågor man kan få besvarade genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget. 

Mer information om Fairlo
Företaget lanserades och grundades i Sverige under 2016 eftersom de ville ge sina kunder en chans att prova på något nytt i livet (som tex att studera, jobba som frilansare etc) och ändå ha pengarna på kontot att kunna göra det. Företaget har sitt kontor i Stockholm i Sverige och de har lov av finansinspektionen att driva sin verksamhet.  

Vad erbjuder Fairlo sina kunder?
Om man vill ansöka om ett vardagslån via detta företaget ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan påbörja sin ansökan. I ansökan ska man välja hur mycket pengar man skulle vilja ha varje månad, och då kan man även se hur mycket ränta man kommer att behöva betala varje månad. Grundkraven för att få ansöka om ett vardagslån via Fairlo är att man måste vara åtminstone 20 år gammal, ha ett svenskt personnummer samt vara folkbokförd i Sverige, ha en årsinkomst på minst 120 000 kr och man få inte ha något aktivt skuldsaldo. När ansökan görs kommer företaget att ta en kreditupplysning på dig, men de rapporterar inte till UC.

Hur kan man komma i kontakt med Fairlo?
Inne på företagets hemsida finns en flik med namnet ”frågor och svar” och där kan man börja med att gå in och läsa om man undrar över något. Hittade man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med kundtjänsten kan man antingen chatta med företaget eller skicka e-post till dem. 

Har du tagit ett vardagslån via företaget Fairlo? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension och berätta dina tankar och åsikter. 


Lån, ränta och amortering.