Expresskredit

Alla recensioner

Expresskredit

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Expresskredit

Behovet av lite mer pengar kan komma helt plötsligt och oförväntat, det kan bero på att bilen måste repareras eller kanske att tvättmaskinen plötsligt slutade fungera.  Men det kan även vara en så enkel orsak som att man vill ut på drömsemester med familjen eller renovera om i köket; oberoende vad du har för orsak till att låna pengar kommer företaget Expresskredit att finnas där till förfogande. Hos Expresskredit kan du ansöka om ett snabblån på upp till 30 000 kr och sedan använda pengarna till vad du än känner för eller behöver. Välkommen även du till att ta ett smidigt snabblån som så många andra i Sverige. 

Om Expresskredit
Sedan 2008 har detta företag funnits på marknaden i Sverige och har sedan dess hjälp över 100 000 unika kunder genom att erbjuda snabblån på över 900 miljoner kronor. De som jobbar på Expresskredit har lång erfarenhet inom branschen och företaget i sig har även väldigt goda recensioner av kunder som använt sig av dem. Expresskredit är under Finansinspektionens tillsyn och även under tillsyn av konsumentverket och datainspektionen. Det som företaget alltid ser till att erbjuda alla sina kunder är tydlighet, snabbhet när det kommer till lånebesked och även funktionalitet. 

Vad erbjuder Expresskredit?
Att låna pengar via Expresskredit är otroligt enkelt och det går även väldigt fort. Det du ska börja med är att gå in på deras hemsida för att sedan fylla i ett formulär, där ska du lämna information som tex hur mycket pengar du skulle vilja låna och på hur lång tid du skulle vilja ha lånet. Etter det är det bara att identifiera dig med ditt BankID och efter det kommer du genast att få ett besked om du är beviljad ett lån eller ej. Det har ingen skillnad vilken tid det är på året eller på dygnet eftersom du kan ansöka om ett lån när som helst, via mobil eller dator. Att göra en ansökan kostar absolut ingenting, och det tillkommer heller inga dolda utgifter. Som alltid finns det några grundkrav som man måste uppfylla innan man kan bli beviljad ett lån hos Expresskredit, och det är: man måste vara mellan 18 och 72 år gammal, vara folkbokförd i Sverige sedan 5 år tillbaka, ha en deklarerad inkomst i minst 2 år och inte ha något skuldsaldo eller någon betalningsanmärkning. 

Hur kommer man i kontakt med Expresskredit?
De som jobbar på Expresskredit blir otroligt glada då du tar kontakt med dem och de vill mer än gärna hjälpa dig och svar på dina frågor och funderingar. Men innan du tar kontakt med dem ska du inte glömma att gå in på fliken ”frågor och svar” på Expresskredit’s hemsida eftersom chansen är väldigt stor att du kommer att hitta svaret på din fråga där. Men om du vill kontakta dom kan du göra det via telefon, e-post eller varför inte svänga in via deras kontor som ligger i Uppsala och prata med dem där. 

Skriv väldigt gärna en egen recension om företaget om du har några tankar eller åsikter om dem, oberoende om det är positivt eller negativt.