OmdömesStälle

  Recensioner Expresskredit

  Behovet av lite mer pengar kan komma helt plötsligt och oförväntat, det kan bero på att bilen måste repareras eller kanske att tvättmaskinen plötsligt slutade fungera. Men det kan även vara en så enkel orsak som att man vill ut på drömsemester med familjen eller renovera om i köket; oberoende vad du har för orsak till att låna pengar kommer företaget Expresskredit att finnas där till förfogande. Hos Expresskredit kan du ansöka om ett snabblån på upp till 30 000 kr och sedan använda pengarna till vad du än känner för eller behöver. Välkommen även du till att ta ett smidigt snabblån som så många andra i Sverige.

  Om Expresskredit

  Sedan 2008 har detta företag funnits på marknaden i Sverige och har sedan dess hjälp över 100 000 unika kunder genom att erbjuda snabblån på över 900 miljoner kronor. De som jobbar på Expresskredit har lång erfarenhet inom branschen och företaget i sig har även väldigt goda recensioner av kunder som använt sig av dem. Expresskredit är under Finansinspektionens tillsyn och även under tillsyn av konsumentverket och datainspektionen. Det som företaget alltid ser till att erbjuda alla sina kunder är tydlighet, snabbhet när det kommer till lånebesked och även funktionalitet.

  Expresskredit.

  Vad erbjuder Expresskredit?

  Att låna pengar via Expresskredit är otroligt enkelt och det går även väldigt fort. Det du ska börja med är att gå in på deras hemsida för att sedan fylla i ett formulär, där ska du lämna information som tex hur mycket pengar du skulle vilja låna och på hur lång tid du skulle vilja ha lånet. Etter det är det bara att identifiera dig med ditt BankID och efter det kommer du genast att få ett besked om du är beviljad ett lån eller ej. Det har ingen skillnad vilken tid det är på året eller på dygnet eftersom du kan ansöka om ett lån när som helst, via mobil eller dator. Att göra en ansökan kostar absolut ingenting, och det tillkommer heller inga dolda utgifter. Som alltid finns det några grundkrav som man måste uppfylla innan man kan bli beviljad ett lån hos Expresskredit, och det är: man måste vara mellan 18 och 72 år gammal, vara folkbokförd i Sverige sedan 5 år tillbaka, ha en deklarerad inkomst i minst 2 år och inte ha något skuldsaldo eller någon betalningsanmärkning.

  Hur kommer man i kontakt med Expresskredit?

  De som jobbar på Expresskredit blir otroligt glada då du tar kontakt med dem och de vill mer än gärna hjälpa dig och svar på dina frågor och funderingar. Men innan du tar kontakt med dem ska du inte glömma att gå in på fliken ”frågor och svar” på Expresskredit’s hemsida eftersom chansen är väldigt stor att du kommer att hitta svaret på din fråga där. Men om du vill kontakta dom kan du göra det via telefon, e-post eller varför inte svänga in via deras kontor som ligger i Uppsala och prata med dem där.

  Skriv väldigt gärna en egen recension om företaget om du har några tankar eller åsikter om dem, oberoende om det är positivt eller negativt.

  Expresskredit
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Expresskredit

  Din recension

  FAQ

  Är Expresskredit ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Expresskredit. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Expresskredit?

  Expresskredit är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Expresskredits webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.