OmdömesStälle

  Recensioner Euroloan

  Brukar du känna att du plötsligt skulle behöva lite mer pengar? Skulle du vilja göra en renovering på huset eller har det plötsligt dykt upp el helt oväntad utgift? Om du svarade ”ja” på de innan nämnda frågorna har du hittat helt rätt, nämligen till Eurolån. Hos Eurolån kan du låna pengar genast då du behöver det genom endast en enkel ansökan.

  Information om Eurolån

  Välkommen till en modern finanskoncern. Vill du veta lite mer information om detta företag? Ja, det är väl klart, man vill veta information om det företag man möjligtvis tänker låna pengar av. Eurolån grundades och lanserades år 2007, det är ett svenskt företag men har dock sina rötter i Finland. Mash Sweden Ab är det som står bakom Eurolån och de ingår i en finsk finanskoncern. Det som företaget står för och vill se till att göra är att erbjuda ett bättre lån och betalningslösningar till deras kunder genom att använda sig av den senaste teknologin och en mer effektiv organisation än företagets konkurrenter. Eurolån erbjuder bättre låneräntor än många andra företag som annars erbjuder samma saker som Eurolån. Eurolån har mer än 700 000 låneärenden och de har även en balansomslutning på cirka 50 miljoner euro.

  Eurolån håller med nordiska värderingar så de strävar hela tiden efter att vara så jordnära, ansvarsfulla och pålitliga som möjligt, detta företag vill vara din långsiktiga ledstjärna. Med långsiktigheten innebär det också att Eurolån engagerar sig i många olika miljöprojekt.

  Lån, ränta och amorteringar.

  Vad erbjuder Eurolån?

  Du som kund till Eurolån kan alltid känna dig säker och trygg när du lånar pengar via företaget, eftersom de är så lätta att ha och göra med och det är väldigt ärliga. Om du vill ansöka om ett lån hos Eurolån ska du såklart börja med att gå in på deras hemsida, och sedan göra en gratis ansökan. När du gör din ansökan ska du välja hur mycket pengar du skulle vilja låna och hur länge du skulle vilja låna på. Det tar endast några få minuter att fylla i en ansökan och efter det kan du ganska snabbt göra det första uttaget till ditt bankkonto.

  Den maximala gränsen på ett lån hos Eurolån ligger på 50 000 kr men du väljer själv hur mycket du vill låna. Hur snabbt du får dina pengar på kontot beror lite på vilken bank du har men oberoende vilken bank du har kommer du att få dina pengar på endast några få bankdagar. För att få ansöka om ett lån hos Eurolån måste du ha fyllt 18 år, ha ett elektroniskt BankID och du måste även ha ett svenskt personnummer.

  Reklamationer, tips och synpunkter till Eurolån

  Eurolåns kundtjänst är öppen alla vardagar, du kan välja att kontakta dem antingen via e-post eller på telefon. Om du anser att du blivit felbehandlad eller något ska du såklart lämna in en reklamation så snabbt som möjligt. Det kan du göra genom att kontakta företaget och så kommer det att hjälpa dig.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett lån via dem.

  Euroloan
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Euroloan

  Din recension

  FAQ

  Är Euroloan ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Euroloan. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Euroloan?

  Euroloan är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Euroloans webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.