Easycredit Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Easycredit

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

C
Claesson
Jag har nyligen använt Easycredit, nu känd som Northmill, för att ta ett lån och min erfarenhet med företaget var fantastisk. Jag blev imponerad av hur lätt det var att ansöka om lånet online och j...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Northmill - En enkelhetens vision

  Jag har nyligen använt Easycredit, nu känd som Northmill, för att ta ett lån och min erfarenhet med företaget var fantastisk. Jag blev imponerad av hur lätt det var att ansöka om lånet online och jag fick beskedet om min ansökan bara några timmar senare. Dessutom uppskattade jag verkligen den snabba utbetalningen, vilket gjorde att jag kunde betala min räkningar i tid. En annan sak som jag tyckte var bra med Northmill är deras fokus på enkelhet. Faktum är att detta var vad som lockade mig till dem från första början tack vare deras vision att förenkla vardagsekonomi. Slutligen måste nämnas bemötandet som personalen gav mig när jag kontaktade supporten. De var mycket hjälpsamma och svarade på alla mina frågor professionellt. Övergripande sett kan jag starkt rekommendera Norhmill till vem som helst som vill göra sin ekonomiska situation mer hanterbar genom lån eller andra tjänster.


Andra personer tittade också på

Logo Lendo

Lendo

1 recensioner

Om Lendo Lendo lanserades år 2007 med den ursprungliga idén att förmedla bolån men övergick sedan till privatlå...

Logo Moank

Moank

1 recensioner

Vill du köpa en ny bil? Betala av lånet på bostaden? Åka på en drömresa? Eller kanske något helt annat som ...

Logo Enklare

Enklare

1 recensioner

Lån, lån, lån ja, det är något som väldigt många personer hör och tänker mycket på. Vissa k...

Logo Arcadia Finans

Arcadia Finans

1 recensioner

Känner du att du skulle behöva ta ett lån? Har du aldrig hittat ett lån som passar för just dig? Om du precis svarade &r...