Easycredit

Alla recensioner

Easycredit

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Easycredit

Visst är det väl så att man ibland känner att man vill ha lite mer pengar på bankkontot eller i plånboken, och man vill ha det snabbt. Men vad ska man göra då? Ska man vänta tills nästa lön för att sedan använda upp hela den summan på bostaden och mat. Man kan göra helt som man vill men en möjlighet som alltid finns är att ansöka om ett snabblån, det är smidigt och går fort och oftast har man pengarna redan samma kväll. 

Men vad finns det för orsaker att ta ett snabblån? Jo, det kan till exempel vara så att man helt plötsligt har fått en räkning i postlådan som man inte alls hade räknat med att skulle vara så stor som den faktiskt var, tvättmaskinen har kanske plötsligt slutat fungera och man måste ju ha rena kläder eller så har det bara helt enkelt dykt upp en helt oväntad utgift man inte alls hade räknat med. Oberoende vad orsakerna än må vara så finns det många företag som erbjuder snabblån, och ett av dem är Easycredit, hos dem kan man ansöka om ett snabblån på upp till 20 000 kronor där man får besked genast. 

Mer information om Easycredit
Easycredit är ett företag som grundandes under 2006 i Sverige och har sedan dess hjälp över 200 000 kunder genom att erbjuda dem ett snabblån. Företaget finns inte endast i Sverige utan under 2017 lanserades det även i Finland. Företaget är under Finansinspektionens tillsyn och de har lov att bedriva en bankrörelse. Easycredits lov till sina kunder är att erbjuda dem tjänster som är enkla att förstå, som känns trygga att använda och även tjänster som är förmånliga att använda. 

Vad erbjuder Easycredit?
Att ansöka om ett lån via företaget är helt gratis och själva processen består av tre olika steg. Det första steget är att du ska gå in på företagets hemsida för att fylla i en ansökan där du väljer hur mycket pengar du skulle vilja låna. Det andra steget är att du skickar in din ansökan och då kommer du genast att få ett besked på din skärm om du har blivit beviljad ett lån eller ej. Det fjärde, sista och även det roligaste steget är att du får dina pengar så fort som möjligt efter att du blivit beviljad ett lån. Det ända kravet för att bli beviljad ett lån hos detta företag är att man måste vara över 18 år gammal, och vid varje ansökan tar heller inte Easycredit någon som helst kreditupplysning på den som ansöker. 

Hur kan man komma i kontakt med Easycredit?
Om du har några frågor och vill kontakta företaget kan du först börja med att gå in på deras hemsida för att läsa igenom fliken ”vanliga frågor och svar”, där finns det mycket information. Men om du vill kontakta företaget kan du göra det antingen via e-post (kundtjanst@easycredit.se), via telefon (08 212 212) eller så kan du chatta med dem inne på hemsidan.

Har du tagit ett lån via Easycredit? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.