OmdömesStälle

  Recensioner Easycredit

  Visst är det väl så att man ibland känner att man vill ha lite mer pengar på bankkontot eller i plånboken, och man vill ha det snabbt. Men vad ska man göra då? Ska man vänta tills nästa lön för att sedan använda upp hela den summan på bostaden och mat. Man kan göra helt som man vill men en möjlighet som alltid finns är att ansöka om ett snabblån, det är smidigt och går fort och oftast har man pengarna redan samma kväll.

  Men vad finns det för orsaker att ta ett snabblån? Jo, det kan till exempel vara så att man helt plötsligt har fått en räkning i postlådan som man inte alls hade räknat med att skulle vara så stor som den faktiskt var, tvättmaskinen har kanske plötsligt slutat fungera och man måste ju ha rena kläder eller så har det bara helt enkelt dykt upp en helt oväntad utgift man inte alls hade räknat med. Oberoende vad orsakerna än må vara så finns det många företag som erbjuder snabblån, och ett av dem är Easycredit, hos dem kan man ansöka om ett snabblån på upp till 20 000 kronor där man får besked genast.

  Mer information om Easycredit

  Easycredit är ett företag som grundandes under 2006 i Sverige och har sedan dess hjälp över 200 000 kunder genom att erbjuda dem ett snabblån. Företaget finns inte endast i Sverige utan under 2017 lanserades det även i Finland. Företaget är under Finansinspektionens tillsyn och de har lov att bedriva en bankrörelse. Easycredits lov till sina kunder är att erbjuda dem tjänster som är enkla att förstå, som känns trygga att använda och även tjänster som är förmånliga att använda.

  Easycredit.

  Vad erbjuder Easycredit?

  Att ansöka om ett lån via företaget är helt gratis och själva processen består av tre olika steg. Det första steget är att du ska gå in på företagets hemsida för att fylla i en ansökan där du väljer hur mycket pengar du skulle vilja låna. Det andra steget är att du skickar in din ansökan och då kommer du genast att få ett besked på din skärm om du har blivit beviljad ett lån eller ej. Det fjärde, sista och även det roligaste steget är att du får dina pengar så fort som möjligt efter att du blivit beviljad ett lån. Det ända kravet för att bli beviljad ett lån hos detta företag är att man måste vara över 18 år gammal, och vid varje ansökan tar heller inte Easycredit någon som helst kreditupplysning på den som ansöker.

  Hur kan man komma i kontakt med Easycredit?

  Om du har några frågor och vill kontakta företaget kan du först börja med att gå in på deras hemsida för att läsa igenom fliken ”vanliga frågor och svar”, där finns det mycket information. Men om du vill kontakta företaget kan du göra det antingen via e-post (kundtjanst@easycredit.se), via telefon (08 212 212) eller så kan du chatta med dem inne på hemsidan.

  Har du tagit ett lån via Easycredit? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.

  Easycredit
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Easycredit

  Din recension

  FAQ

  Är Easycredit ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Easycredit. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Easycredit?

  Easycredit är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Easycredits webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.