Direkto

Alla recensioner

Direkto

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Nätlån
Nätlån
0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum
Ferratum
0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo AXO Finans
AXO Finans
0 recensioner

One of Sweden's best loan brokers - Review of Axo FinansAbout Axo Finnas Axo Finans mediates private loans and collective loans and the business ...

Logo Krea
Krea
0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Direkto

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på kontot, det är kanske till en efterlängtad renovering på huset, behovet av en ny bil så att hela familjen ryms eller varför inte drömsemestern du alltid har längtat efter. Välkommen till din låneförmedlare online. 

Information om Direkto
Om du är ute efter att hitta ett lån med den lägsta möjliga räntan har du hittat precis rätt, nämligen till låneförmedlaren Direkto. Detta företag har förstått att det kanske plötsligt dyker upp oväntade utgifter och att vi då behöver det där lilla extra, och de anser även att du som kund alltid ska känna dig så trygg och säker som möjligt då du tar ett lån. Direkto anser att ärligheten varar längst, därför kommer du alltid att kunna se alla kostnader väldigt tydligt och inga dolda utgifter kommer att dyka upp. Direkto ser alltid till att rekommendera det bästa lånealternativet för kunderna, som kommer att passa både kunderna och deras livssituation. 

Vad erbjuder Direkto för tjänster?
Om du tycker att det låter som ett bra val att ta ett lån via Direkto ska du såklart ta och göra det. Då ska du börja med att gå in på företagets hemsida och sedan fylla i en kostnadsfri ansökan. När du har fyllt i din ansökan kommer ansökan att bli matchad med de banker och långivarna som skulle passa dig och efter det kommer du att få erbjudanden inom 24 timmar. Efter det kan du noggrant kolla igenom alla de olika erbjudanden som du har fått och så ska du välja det som passar dig och din situation bäst. Om du inte vet vilket erbjudande du ska välja behöver du bara kontakta företaget så att du får rådgivning av dem. När din låneansökan har blivit godkänd kommer det att ta cirka 1–3 bankdagar innan du har pengarna på ditt konto. Hos Direkto kan du ansöka om ett lån mellan 10 000 – 500 000 kr med en återbetalningstid mellan 1–15 år. 

Det är väldigt enkelt att skicka in en låneansökan men det finns några grundkrav får att du ska få ditt lån beviljat. Det är: du måste vara minst 20 år gammal, ha en fast anställning och en årsinkomst på minst 100 000, du måste se till att lånet är betalt innan du fyller 79 år, du måste vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader och du får inte ha en betalningsanmärkning inom de senaste 6 månaderna. 

Reklamationer, synpunkter och komma i kontakt med Direkto
Om du undrar över något eller har några frågor eller funderingar behöver du inte tveka utan det är bara att höra av sig. Du kan komma i kontakt med företagets kundtjänst på telefon eller e-post, under vardagar. Inne på företagets hemsida finns det även de oftast ställda frågorna som du kan läsa om du undrar över något eftersom du troligtvis kommer att hitta svaret på din fråga där. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett lån via dem.