OmdömesStälle

  Recensioner Daypay

  Man kan ofta känna att det fattas lite pengar på kontot då man verkligen skulle behöva det, det kan bero på att telefonräkningen plötsligt blev högre än väntat, att tvättmaskinen har gått sönder eller någon annan oväntad utgift. Men det finns hjälp att få i just de situationer, ett företag som mer är gärna vill hjälpa dig genom att låna dig lite extra pengar är Daypay. Hos dem kan du ansöka om ett lån online, och få pengarna på kontot redan samma dag.

  Information om Daypay

  Företaget grundades och lanserades 2011 och fungerar som en kredittjänst inriktad på den finansiella marknaden för krediter från 30 dagar till 5 år. Daypay använder sig av ett modernt IT-system där hela ansökningsprocessen sker helt automatiskt med avancerade kreditmallar, tack vare detta kommer du att få besked direkt när du gör din ansökan och behöver därför inte vänta på besked om att bli godkänd. Daypay är under Finansinspektionens tillsyn och de följer alltid alla riktlinjer för ett ansvarsfullt kreditgivande. Daypay är en ansvarfull långivare som absolut inte vill se sina kunder hamna i en ekonomisk knipa efter att de har tagit ett lån. Därför har Daypay valt att endast låna ut pengar till personer som verkligen kan betala tillbaka lånet och som inte kommer att hamna i betalningssvårigheter i framtiden. Daypay tar alltid sina kunders säkerhet på stort allvar och de använder sig därför av en teknik som krypterar all datatrafik.

  Ränta och amorteringar.

  Vad erbjuder Daypay?

  Tack var Daypay kan du få hjälp med att betala tillbaka en oväntad utgift med endast 3 enkla steg. Det första är att du ska gå in på företagets hemsida för att gå en ansökan online, där fyller du hur mycket du skulle vilja låna och även lite information om dig själv. Det andra steget sker direkt efter att du lämnat in ansökan och det är att du får besked direkt på din skärm om du är beviljad ett lån eller ej. Det tredje och sista steget är att pengarna kommer att sättas in på ditt konto redan samma dag. Om du ansöker om ett lån kommer det inte att tillkomma några dolda avgifter och Daypay kommer inte heller att göra en kreditupplysning på dig vid ansökan eftersom det är ett snabblån du ansöker om. Via Daypay kan du låna från 1 000 kr till 10 000 kr.

  Hur kommer man i kontakt med Daypay?

  Företagets kundtjänst har öppet alla dagar i veckan och alla ansökningar kommer att behandlas under vanliga öppettider. Om du undrar över något kan det vara bra att först gå in på Daypay’s hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna, chansen är stort att du kommer att hitta svaret på din fråga där. Om det skulle vara så att du inte är helt nöjd med företaget och vill lämna in en reklamation ska du vända dig till företagets kundtjänst, om det skulle vara så att du fortfarande inte är nöjd efter det kan du alltid ta och kontakta Daypay’s klagomålsansvarige.

  Skriv gärna en egen recension om företaget om du har lånat pengar via dem.

  Daypay
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Daypay

  Din recension

  FAQ

  Är Daypay ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Daypay. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Daypay?

  Daypay är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Daypays webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.