OmdömesStalle

  Recensioner Creditti

  Många personer kommer att någon gång under sitt liv att ansöka om ett lån, många gör det till och med flera än en gång. Man kan ansöka om ett lån på ganska stora summor så att man kan köpa sig ett eget hus eller en tomt att bygga ett hus på, eller för att tex göra en ganska stor renovering på det nuvarande huset man bor i. men många väljer även att ansöka om mindre lån för att tex åka ut på en semester med familjen eller för att de har fått en räkning som de inte alls hade räknat med. Dock är det ganska vanligt att det händer en sak då man ansöker om ett lån, och det är att man får beskedet att man inte har blivit beviljad ett lån, vilket för de flesta inte alls är en rolig sak att höra. Så många undrar kanske om man kan göra något innan man ansöker om ett lån för att kunna se hur stor chans man har att bli beviljad ett lån eller ej. Och det finns ett företag med namnet Creditti som kan hjälpa till i dessa fall.

  Innan man själv har någon erfarenhet av ett företag så har man oftast ganska många frågor, frågor som man inte kan veta svaret på utan att ha någon erfarenhet. Därför är det bra att andra personer har skrivit recensioner om olika företag och beskrivit vad de tyckte och tänkte.

  Mer information om Creditti

  Creditti är ett företag som är både grundat och lanserat i Danmark och har i dag sitt huvudkontor i Århus, Danmark. De som grundade företag ville göra det för att kunna hjälpa sina kunder att få en bättre bild på hur kreditvärdiga de egentligen är.

  The Legend of Zelda Twilight Princess cansone dei creditti

  Vad erbjuder Creditti sina kunder?

  Om man vill kolla hur kreditvärdig man är ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan påbörja en beräkning. Själva beräkningen kommer bestå av tre olika steg och det första steget börjar med att man ska berätta lite om sig själv, hur man lever etc. Det andra steget är att man ska beskriva sin ekonomi, vad man jobbar med och eventuellt om man har några sparade pengar. Efter det återstår bara det sista och tredje steget vilket är att du som kund kommer att få ett creditti – poäng. Själva poängen kommer att vara ett tal mellan 0 och 433, och desto högre poäng man har desto större chans har man att bli beviljad ett lån.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Creditti?

  Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga. Hittade man inte svaret på sin fråga kan kundtjänsten nås via e-post. Skulle man vara i behovet att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten för att gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Creditti? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.


  Lånetips.

  Creditti
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Trakasserier sms

  Creditti får bottenbetyg. Jag har inte ens anmält mig att få låneerbjudanden. Ändå bombarderas jag varje vecka via sms 2 ggr per vecka av låneerbjudanden. Dessutom till en som heter Inge. Jag har skrivit CRED 72445 som det står i sms om man vill avregistrera. Har gjort detta 22 gånger bara under februari! Jag fortsätter ändå att få dessa sms. Har mailat till alla e-poster jag hittat på deras hemsida. Jag har mailat hela 12 ggr och förklarat att de ska sluta skicka till mig och även angett mitt mobilnr. Inget svar, INGENTING!! Så varje vecka får jag 2 sms om låneerbjudanden till en som heter Inge. Jävla skitföretag. Och inget jävla telefonnr finns

  Av: Caroline Götesson 11-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Creditti

  Din recension

  FAQ

  Är Creditti ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Creditti. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Creditti?

  Creditti är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Creditti gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.