OmdömesStalle

  Recensioner Credigo

  En bra vardagsekonomi kan vi alla ha svårt att få att gå ihop, ofta kan det bero på att det där lilla extra fattas då en oväntad utgift plötsligt dyker upp. Men att det fattas lite pengar kontot är man aldrig ensam om, otroligt många personer sitter i exakt samma sits och just därför finns det företaget där ute som kommer att kunna hjälpa dig och många andra. Ett företag som verkligen kan vara till din hjälp är Credigo, hos dem kan du låna pengar online och få ett besked genast.

  Vem är Credigo?

  Jo, Credigo är ett företag som har funnits i Sverige ända sedan 2006 och Finland sedan 2015 och har sedan dess hjälp över 200 00 kunder med sin ekonomi. Företagets mål är att förenkla och optimera kunders vardagsekonomi, och detta gör de genom att använda sig av dagens innovativa teknik. Företaget vill alltid att sina kunder ska känna sig trygga då de ansöker om ett lån och därför strävar de alltid efter att skapa och erbjuda sina produkter så transparent som möjligt. Credigo står under Finansinspektionens tillsyn. Inte nog med att Credigo kommer att kunna hjälpa dig med din ekonomi, utan Credigo vill även bidra till en bättre värld och därför har de valt att stötta flera välgörenhetsorganisationer och idrottsföreningar.

  Lån, räntor och amorteringar.

  Vad erbjuder Credigo?

  Jo, Credigo erbjuder privatlån där du får svar genast. Du kan ansöka om ett lån vilken dag i veckan som helst och själva ansökan är i 3 olika steg, och det är: det du ska börja med är att gå in på hemsidan för att göra en ansökan, där ska du fylla i lite uppgifter om dig själv och även hur stort belopp du önskar att låna. Det andra steget är att du direkt på din skärm kommer att få ett lånebesked med din beviljade kreditgräns. Det tredje och sista steget, och även det roligaste är att du får pengarna in på ditt konto. Det beror lite på vilken bank du har men ofta får du pengarna redan samma dag som lånet beviljats, annars några få dagar efter det. Att ansöka om ett lån är helt kostnadsfritt och det kommer inte att tillkomma några dolda avgifter, så du kan känna dig trygg och säker då du ansöker om ett lån.

  Hur kommer man i kontakt med Credigo?

  Credigo strävar alltid efter att ha 100% nöjda kunder, därför just ska du inte tveka med att höra av dig till dem om du har några frågor eller funderingar. Du kan komma i kontakt med dem antingen vi e-post eller telefon, men du kan även chatta med dem live inne på deras hemsida. Om det skulle vara så att du vill lämna in ett klagomål till företaget ska du börja med att ta kontakt med den kredithandläggare som hanterat ditt ärende; men du kan även fylla i ett formulär på hemsidan och då kommer ärendet att gå direkt över till Credigo’s klagomålsansvarige.

  Glöm inte att lägga till en egen recension om Credigo om du har tagit ett lån via dem eller annars har några tankar eller åsikter om dem.

  Credigo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Credigo

  Din recension

  FAQ

  Är Credigo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Credigo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Credigo?

  Credigo är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Credigo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.