OmdömesStalle

  Recensioner Corpia Företagslån

  Oberoende om man är van företagare eller precis har startat upp sitt bolag så vet man att det ofta kan vara så att det behövs lite extra pengar i företaget. Ibland kan det behövas mer pengar eftersom man behöver köpa någon ny lokal som har med företaget att göra, eller så behöver man en liten startpeng för att få igång det hela. Och om man är i den situationen där ens företag skulle behöva lite mer pengar då kan man satsa på att ta ett företagslån. Förr om man ville ta ett företagslån var man tvungen att gå till en fysisk bank eller långivare, berätta alla orsaker varför man skulle vilja ha ett lån och därefter vänta i veckor för att se om man blivit beviljad eller ej. Det behöver man inte i dagsläget längre. Det enda man behöver göra nu är att gå in på någon hemsida där man kan ansöka om företagslån och efter det göra en ansökan på några minuter. Ett företag som erbjuder företagslån i Sverige är Corpia.

  Men hur kan man veta att Corpia är en tillförlitlig långivare? Och kommer man faktiskt att få sina pengar, och hur fungerar alla räntor? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga.

  Mer information om Corpia

  Corpia är ett företag som grundades i Sverige under 2012 och sedan företagets start har de förmedlat över 1 miljard kronor till småföretagare runt om i landet. Företaget grundades eftersom de ville ge småföretagare att få en start och även för att få en styrka i bolaget både på kort och lång sikt. De personer som jobbar på företaget har erfarenhet av både lån och företagande och därför vet de att det kan vara svårt ibland för ett lite mindre företag.

  Företagslån.

  Vad erbjuder Corpia sina kunder?

  Hos Corpia kan man ansöka om ett företagslån helt kostnadsfritt och själva ansökan går att göra via nätet. Vid ansökan ska man välja hur mycket pengar man skulle vilja låna, med ett maxbelopp på 2 miljoner kronor och man ska även välja hur lång återbetalningstid man önskar. Direkt i ansökan kommer man att kunna se hur mycket månadskostnaden skulle bli för lånet. I ansökan ska man fylla i vad det är för bolag man driver och med BankID ska man skicka iväg ansökan. Efter det kommer det att ta ungefär 1–2 arbetsdagar för dig att få olika låneerbjudanden från företaget.

  Hur kan man komma i kontakt med Corpia?

  Om man undrar över något eller känner sig osäker angående själva lånet kan man kontakta Corpias kundtjänst. Kundtjänsten kan nås antingen via ett fysiskt brev som skickas till deras kontor i Stockholm, via mejl eller via telefon. På hemsidan finns mer information om öppettider. På företagets hemsida finns även en flik där de oftast ställa frågorna finns, innan man kontaktar kundtjänsten kan man alltid läsa informationen som finns där.

  Har du ett företag? Och om du har det har du någonsin ansökt om ett lån hos Corpia? Skriv då gärna en egen recension om företaget.

  Corpia Företagslån
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Corpia Företagslån

  Din recension

  FAQ

  Är Corpia Företagslån ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Corpia Företagslån. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Corpia Företagslån?

  Corpia Företagslån är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Corpia Företagslån gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.