OmdömesStälle

  Recensioner Coop

  De flesta har redan troligtvis sett och hört om företaget Coop. Coop är ju en matvarukedja som runt om i Sverige har matvarubutiker, men det är inte bara det som de erbjuder. Det är möjligt att handla mat online via Coop´s hemsida, men de driver även en tjänst där de erbjuder lån.

  Varför ska jag just välja att ansöka om ett lån via Coop, det finns ju ganska så många olika långivare och banker runt om i Sverige. Kräver lånen som företaget erbjuder någon säkerhet, och har jag någon möjligheten att bli beviljad ett lån om det är så att jag har en gammal betalningsanmärkning som ligger och klämmer? Hos oss på OmdömesStälle har du möjligheten att läsa andra personers recensioner.

  Mer om Coop

  Coop är ett företag som under 2002 grundades inom detaljhandeln. I dagsläget har företaget cirka 3 300 personer anställda och de har en årlig omsättning på 16 miljarder kronor. När det kommer till själva lån tjänsten som företaget erbjuder så erbjuder de privatlån utan säkerhet, men även möjligheten att samla ihop flera smålån samt en investeringstjänst.

  Tjänsten som Coop erbjuder

  Hos Coop är det som privatperson möjligt att ansöka om ett lån på mellan 15 000 kr och 500 000 kr, med en återbetalningstid på 2-5 år. Om en låntagare ska ansöka om ett lån som överstiger 350 000 kr så krävs det att det finns en annan medsökare som tex en sambo eller partner. Inne på hemsidan kan låntagaren välja till vilket ändamål som lånet ska användas till som tex: renovering, båt, bil osv.

  Ränta

  är något som läggs till på alla lån som finns där ute, inklusive de lån som Coop erbjuder. Ränta är dock något som allt som oftast räknas ut individuellt på varje låntagare och i detta fallet beräknas räntan utgående från uppgifter i ansökan, kreditprövningen som görs samt ifall låntagaren är medlem hos Coop eller ej. Låneansökan kan göras direkt i mobilen eller på datorn och efter att ansökan är gjord kommer låntagaren att få sitt individuella ränteerbjudande. Själva godkännandet för lånet görs digitalt direkt via BankID och lånet betalas ut 1-2 dagar efter att lånet blivit beviljat. Krav för att få ansöka om ett lån via Coop är att personen i fråga är 20 år eller äldre, ha en fast inkomst på 20 000 kr i månaden, vara folkbokförd i Sverige samt personer med betalningsanmärkningar godkänns inte.

  Tankar och åsikter om Coop

  Chansen är stor att just du där ute redan har erfarenhet av Coop som kund, men har du även erfarenhet av lånetjänsten som de erbjduer? Om du har det så skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om du tog dig några minuter och skrev en egen recension om företaget. Berätta vad du tyckte om tjänsten, smidigheten och om du stötte på några problem under
  vägen.


  Hur fungerar det egentligen då man tar ett lån? Finn svaret till den frågan här.

  Coop
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Coop

  Din recension

  FAQ

  Är Coop ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Coop. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Coop?

  Coop är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Coops webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.