OmdömesStalle

  Recensioner Consector

  Viket lån ska man välja när man är sugen på att ta ett lån? Det finns otroligt många långivare och banker som du kan låna från. Om du brukar ställa sig själv just den frågan ska du ta och gå in på företaget Consector Låneförmedlings hemsida. Det är ett företag som fungerar som en låneförmedling, vilket betyder att hos dem kan du jämföra olika lån snabbt viket även kommer att leda till att du får en lägre ränta. Välkommen till företaget som kommer att kunna hjälpa sig då du behöver det.

  Om Consector

  Detta är ett företag som erbjuder personlig rådgivning för att kunna underlätta för privatpersoner när de ska ta ett lån. Consector hjälper sina kunder att hitta de bästa lånevillkoren för bolån, privatlån och kreditkort. Företaget lanserades och grundades år 2014 och sedan dess har de alltid sett till att deras kunder känner sig både säkra och trygga. Consector är experter på både lån och krediter och företagets vision är att de ska revolutionera hur konsumenter upphandlar lån och krediter i Norden.

  Din låneförmedlare.

  Vad erbjuder Consector

  Hos detta företag har du möjligheten att jämföra lån hos upp till 30 olika banker, detta betyder att du kommer att kunna få den bästa möjliga räntan samtidigt som du snabbt får svar. Det är helt kostnadsfritt att använda denna jämförelsetjänst oavsett om du ska ansöka om ett helt nytt lån eller om du vill samla dina gamla lån. När du gör en ansökan kommer det att göras en kreditupplysning på dig och efter att du har gjort din ansökan och den har blivit godkänd kommer det att ta cirka 2 – 5 dagar innan du har pengarna inne på ditt konto.

  Det finns några grundkrav för att få använda dig av denna jämförelsetjänst, och det är: du måste vara minst 18 år gammal, du måste vara folkbokförd i Sverige, ha en årsinkomst på minst 110 000 kronor och du måste vara skuldfri från kronofogden sedan 6 månader tillbaka. Du får heller inte ha några nya betalningsanmärkningar.

  Reklamationer, tips och komma i kontakt med Consector

  Om du är sugen på att jämföra olika lån och krediter man har några frågor till företaget ska du börja med att gå in på deras hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna. Där finns det otroligt många frågor ställda och alla svar är väldigt tydliga och lätta att förstå. Om det är så att du inte hittar svaret på din fråga där eller bara vill prata med nån som jobbar på Consector är det även helt möjligt, du kan komma i kontakt med dem via e-post, på telefon eller så kan du chatta med dem direkt inne på hemsidan. Det som Consector mer än gärna vill är att kunna hjälpa sina kunder genom att svara på deras frågor så de försöker alltid att göra de bästa de kan för att återkomma så fort som möjligt.

  Skriv gärna en egen recension om detta företag om du har jämfört olika lån via dem eller annars har några åsikter om dem.

  Consector
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Consector

  Din recension

  FAQ

  Är Consector ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Consector. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Consector?

  Consector är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Consector gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.