OmdömesStälle

  Recensioner Compricer

  Vill du ha hjälp med att spara pengar på elavtal, försäkringar, lån eller sparkonton? Då har du kommit till rätt sida. Välkommen till Compricer. Compricer har gjort det möjligt för just dig och tusentals andra att genom att jämföra olika alternativ och sedan byta ut kommer du att kunna spara tusenlappar.

  Om Compricer

  Compricer startades år 2005 och har sedan dess hjälpt miljontals svenskar att jämföra sina lån och försäkringar, byta ut dem och på de sättet spara tusentals kronor. Detta företag kan stolt medge att de är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi och de vill även se till att det hålls precis så. Genom att gå in på Compricers hemsida kan du smidigt och enkelt jämföra och byta avtal, antingen kan du välja att göra det själv online eller så kan du få hjälp av företagets egna personliga rådgivare som vet vad de pratar om. Genom att hå in och jämföra och byta ut dina gamla lån och försäkringar kommer företaget Compricer att kunna göra dig och alla Sveriges hushåll lite rikare. Compricer är även en del av Schibsted.

  Hos Compricer kan du hitta de allra bästa alternativen eftersom de jämför tjänster från över 350 företag, vilket är både utav jättarna men även uppstickarna. De har valt att samarbeta med så många som möjligt så att deras kunder och blivande kunder ska kunna få en så bra översikt på marknaden som möjligt. Tyvärr vill inte alla företag vara med och synas på dessa jämförelsetjänster och andra kan inte tänka sig att betala för att vara med på dessa sajter, men genom att det har fått med över 350 stycken företag kommer du som kund ändå att kunna hitta ett bättre alternativ än vad du kanske för tillfället har.

  Compricer bilförsäkringar.

  Tjänster som Compricer erbjuder

  När du går in på Compricers lättnavigerade och tydliga hemsida ska du först välja vad det är du skulle vilja jämföra. Du kan välja mellan tex. bilförsäkring, el, privatlån, bolån, sparande eller din villaförsäkring. Det går smidigt och snabbt att hitta nya bättre alternativ eftersom du alltid kan jämföra den helt kostnadsfritt hos Compricer men du kommer även att få hjälp under hela vägen och under hela processen. På endast några få minuter kommer du att hitta ett alternativ som kommer att passa just dig och din livssituation mycket bättre och efter det kommer du att spara pengar som du kommer att kunna lägga på saker som är mycket roligare än kanske din bilförsäkring eller ditt lån.

  Tips och kontakt till Compricer

  Företagets mål är att alltid finnas där för sina kunder och kunna hjälpa dem när de behöver det och därför ska du inte tveka när det gäller att höra av dig, det är bara att göra det. Om du vill komma i kontakt med företaget kan du först fundera inom vilken kategori du skulle behöva hjälp med, eftersom du ska kontakt olika personer beroende vad du undrar över. Men oberoende vad det gäller kan du komma i kontakt med dem via e-post, telefon eller så kan du svänga in via deras besökskontor som ligger i Stockholm.

  Skriv gärna en egen recension om detta företag om du har några tankar eller åsikter om dem.

  Compricer
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Compricer

  Din recension

  FAQ

  Är Compricer ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Compricer. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Compricer?

  Compricer är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Compricers webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.