Compari

Alla recensioner

Compari

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Compari

Att uppfylla sina drömmar vill nästa alla människor, men ibland kan det behövas lite extra pengar för att just uppfylla dom där drömmarna, och oftast är det även pengar som man inte har. Men just av den orsaken finns det företag som erbjuder privatlån online, vilket betyder att man kanske endast är några knapptryck på sin mobil ifrån att uppfylla just den där drömmen man alltid tänkt på. Lån behöver inte endast användas för att uppfylla drömmar, lån kan användas för att köpa en ny bil, renovera om i köket eller sticka ut på drömsemestern under några månader. Oberoende vad orsaken till lånet än kan vara finns det olika företaget som erbjuder lån online, och ett av dem företaget är Compari. 

Historia om Compari
Compari är ett företag som samarbetar med låneförmedlaren Sambla, som i sin tur samarbetar med fler än 30 olika banker och långivare. Compari erbjuder privatlån på upp till 600 000 kronor, och de pengarna kan man använda till precis vad man vill, allt vad man drömmer om. De som jobbar på Compari har lång erfarenhet inom finansbranschen så om du vill prata med dem behöver du bara kontakta dem så att de kan besvara dina frågor. 

Vad erbjuder Compari?
Om man vill ansöka om ett lån via Compari ska man först börja med att gå in på företagets hemsida och efter det kommer själva ansökningsprocessen att vara i 3 steg. Det första steget är att du ska fylla i ett ansökningsformulär med dina personliga uppgifter, detta steget tar inte längre än 5 minuter. Det andra steget är att 30 långivare och banker kommer att ta en titt på din ansökan och efter det skicka olika erbjudanden till dig, och efter det kan du välja det erbjudande som passar dig och din livssituation allra bäst. Det tredje och sista steget är att långivaren eller banken kommer att betala ut pengarna till ditt konto, och då kan du välja att skriva under lånet med ditt BankID eller på ett pappersavtal. Det är helt gratis att skicka in en ansökan och själva ansökan är inte bindande. Compari erbjuder även tjänsten att du kan samla alla dina lån. 

Hur kommer man i kontakt med Compari?
Om du vill veta mer om företag eller om de lån som erbjuds behöver du inte tveka utan du kan bara höra av dig, du kan nå Compari via telefon (0770 22 01 80) eller via e-post (info@compari.se), företaget försöker alltid att svara på alla meddelanden inom 24 timmar. Om det är så att du känner dig missnöjd över något som har med företaget att göra eller anser att du har blivit felbehandlad på något sätt ska du såklart lämna in ett klagomål. Du kan antigen lämna in ett klagomål genom att fylla i ett formulär som finns på hemsidan där du ska beskriva vad problemet är, eller så kan du kontakta Compari via e-post så att de kan hjälpa dig med problemet. 

Har du tagit ett lån hos detta företag? Glöm då inte att skriva en egen recension om dem, kom ihåg att det alltid är en bra recension oberoende om den är positiv eller negativ, så länge den är ärlig.