OmdömesStälle

  Recensioner Compari

  Att uppfylla sina drömmar vill nästa alla människor, men ibland kan det behövas lite extra pengar för att just uppfylla dom där drömmarna, och oftast är det även pengar som man inte har. Men just av den orsaken finns det företag som erbjuder privatlån online, vilket betyder att man kanske endast är några knapptryck på sin mobil ifrån att uppfylla just den där drömmen man alltid tänkt på. Lån behöver inte endast användas för att uppfylla drömmar, lån kan användas för att köpa en ny bil, renovera om i köket eller sticka ut på drömsemestern under några månader. Oberoende vad orsaken till lånet än kan vara finns det olika företaget som erbjuder lån online, och ett av dem företaget är Compari.

  Historia om Compari

  Compari är ett företag som samarbetar med låneförmedlaren Sambla, som i sin tur samarbetar med fler än 30 olika banker och långivare. Compari erbjuder privatlån på upp till 600 000 kronor, och de pengarna kan man använda till precis vad man vill, allt vad man drömmer om. De som jobbar på Compari har lång erfarenhet inom finansbranschen så om du vill prata med dem behöver du bara kontakta dem så att de kan besvara dina frågor.

  Lån, räntor och amorteringar.

  Vad erbjuder Compari?

  Om man vill ansöka om ett lån via Compari ska man först börja med att gå in på företagets hemsida och efter det kommer själva ansökningsprocessen att vara i 3 steg. Det första steget är att du ska fylla i ett ansökningsformulär med dina personliga uppgifter, detta steget tar inte längre än 5 minuter. Det andra steget är att 30 långivare och banker kommer att ta en titt på din ansökan och efter det skicka olika erbjudanden till dig, och efter det kan du välja det erbjudande som passar dig och din livssituation allra bäst. Det tredje och sista steget är att långivaren eller banken kommer att betala ut pengarna till ditt konto, och då kan du välja att skriva under lånet med ditt BankID eller på ett pappersavtal. Det är helt gratis att skicka in en ansökan och själva ansökan är inte bindande. Compari erbjuder även tjänsten att du kan samla alla dina lån.

  Hur kommer man i kontakt med Compari?

  Om du vill veta mer om företag eller om de lån som erbjuds behöver du inte tveka utan du kan bara höra av dig, du kan nå Compari via telefon (0770 22 01 80) eller via e-post (info@compari.se), företaget försöker alltid att svara på alla meddelanden inom 24 timmar. Om det är så att du känner dig missnöjd över något som har med företaget att göra eller anser att du har blivit felbehandlad på något sätt ska du såklart lämna in ett klagomål. Du kan antigen lämna in ett klagomål genom att fylla i ett formulär som finns på hemsidan där du ska beskriva vad problemet är, eller så kan du kontakta Compari via e-post så att de kan hjälpa dig med problemet.

  Har du tagit ett lån hos detta företag? Glöm då inte att skriva en egen recension om dem, kom ihåg att det alltid är en bra recension oberoende om den är positiv eller negativ, så länge den är ärlig.

  Compari
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Compari

  Din recension

  FAQ

  Är Compari ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Compari. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Compari?

  Compari är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Comparis webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.