OmdömesStalle

  Recensioner Cashbuddy

  Att ta ett enkelt och snabbt lån kan vi alla känna att vi skulle behöva göra emellan. Det kan vara eftersom tvättmaskinen plötsligt har gått sönder, bilen behöver repareras eller så behövs det göras en liten renovering hemma. Just därför finns företaget Cashbuddy, det är ett företag som erbjuder snabba lån som inte kräver någon säkerhet. Välkommen till företaget som kommer att kunna hjälpa dig när du plötsligt behöver det.

  Information om Cashbuddy

  Cashbuddy har funnits på marknaden enda sedan 2006 och de erbjuder sina finansiella tjänster i både Sverige och Finland. De som jobbar på Cashbuddy har lån erfarenhet inom branschen och de vill mer än gärna hjälpa dig med din ekonomiska situation. Cashbuddy tycker att man ska ah möjligheten att ta ett lån oberoende om man har någon betalningsanmärkning eller en ojämn inkomst. Företagets vision är att det ska vara otroligt smidigt och enkelt att vara kund hos dem. Du kan få kundbetjäning när du känner att du behöver det men hela ansökan kommer att göras digitalt för att skippa allt onödigt krångel. Cashbuddy har valt att se på hur deras kunders betalningsförmåga ser ut just nu och inte hur den gjorde för fler år sen, därför gör det inget om du har en gammal betalningsanmärkning.

  Lån och räntor.

  Tjänster som Cashbuddy erbjuder

  Att ansöka om ett lån och få pengarna på ditt konto kommer att gå igenom 4 olika steg. Det första steget är att du ska ansöka om ett lån, du kan ansöka om ett lån på upp till 25 000 kr. Det andra steget är att du blir beviljad ett lån beroende på din ekonomiska situation. Det tredje steget är att du kommer att få pengarna in på kontot och det fjärde och sista steget är att du ska betala tillbaka pengarna väldigt enkelt. För att få ansöka om ett lån via Cashbuddy måste du vara 20 år, ha en inkomst, inte ha en nuvarande skuld från kronofogden och du måste ha ett svenskt personnummer och folkbokföringsadress. När du gör din ansökan kommer det att göras en kreditupplysning på dig men det kommer inte att tillkomma några dolda avgifter, allt är väldigt klart och tydligt.

  Reklamationer, tips och komma i kontakt med Cashbuddy

  Om du känner att du behöver hjälp med något som företaget gör kan du börja med att gå in på deras hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna. Om du inte skulle hitta ditt svar där kan du såklart även komma i kontakt med företaget, du kan kontakta dem genom e-post eller på telefon. Om du känner att Cashbuddy skulle kunna göra något bättre eller om du har ett klagomål ska du inte tveka med att höra av dig. Först och främst ska du börja med att vända dig till företagets kredithandläggare och där kommer det att göra sitt bästa för att hjälpa dig. Om du vill ta ditt ärende vidare kan du alltid ta och kontakta Cashbuddys klagomålsansvarige.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett lån via dem.

  Cashbuddy
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Cashbuddy

  Din recension

  FAQ

  Är Cashbuddy ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Cashbuddy. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Cashbuddy?

  Cashbuddy är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cashbuddy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.