OmdömesStalle

  Recensioner Brocc

  Du känner väl igen känslan att du går in på din internetbank med förhoppningen om att det ska finns mer pengar där en det faktiskt gör, och så blir du lika besviken som alltid då du upptäcker att det finns mycket mindre än du trodde. Men det finns faktiskt hjälp att få om du känner att du fastnat i just den situationen, en sak man kan göra är att få hjälp med att investera sina pengar innan man hamnar i en dålig situation, men en sak man alltid även kan göra är att ta ett lån. Men vart ska man vända sig om man är ute efter ett lån? Ska man gå till den närmaste banken som ligger i stan för att ha ett möte? Nej, nuförtiden behöver man inte göra så längre, det ända man behöver göra är att ta sin dator eller mobil och gå in på någon hemsida som erbjuder lån online, ett sådant företag är Brocc. Brocc är ett företag som kan hjälpa dig att investera dina pengar men de kan även hjälpa dig genom att erbjuda dig lån.

  Mer information om Brocc

  Brocc är ett svenskt företag som grundades och lanserades under 2016. Företagets hemsida fungerar som en digital marknadsplats där konsumenter direkt kan mötas och utbyta tjänster inom finans utan att blanda in några dyra mellanhänder. Brocc har tillstånd från finansinspektionen att förmedla både betalningar och kredit. Brocc har använt sig av ny teknik för att skapa en marknadsplats där privatpersoner kan låna pengar enkelt.

  Brocc.

  Vilka tjänster erbjuder Brocc?

  Om du är intresserad att låna pengar hos Brocc ska du börja med att gå in på deras hemsida, där ska du sedan fylla i en ansökan med ditt BankID och efter det kommer du genast att få olika erbjudanden på skärmen. Det kommer inte att tillkomma några dolda avgifter och du kan enkelt hålla koll på ditt eget lån. För att kunna bli beviljad ett lån via Brocc måste du ha fyllt 20 år, vara folkbokförd i Sverige sedan 3 år tillbaka, du måste ha en fast inkomst och du fåt inte ha några betalningsanmärkningar.

  Inne på företagets hemsida finns det mycket mer information om att både investera pengar och låna pengar som du kan läsa om du är intresserad.

  Hur sköts klagomål hos Brocc?

  Om det är så att du kanske har några frågor eller funderingar till företaget om att låna pengar eller att investera kan du kontakta dem. Du kan antingen nå dem via e-post (help@brocc.se) eller via telefon (+46 08 50 12 15 80). Innan du kontaktar dem ska du inte glömma att gå in på fliken ”vanliga frågor” där chansen även är väldigt stor att du hittar svaret på din fråga. Om du känner dig missnöjd över något och vill lämna in ett klagomål kan du göra det genom att kontakta Brocc via e-post och beskriva ditt ärende så noggrant som möjligt. Om du skulle känna att du inte fick den hjälp du ville kan du även kontakta Brocc:s klagomålsansvarige.

  Har du investerat dina pengar eller lånat pengar och tagit hjälp av Brocc? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte.

  Brocc
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Brocc

  Din recension

  FAQ

  Är Brocc ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Brocc. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Brocc?

  Brocc är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brocc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.