Brixo

Alla recensioner

Brixo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Brixo

Ibland behövs det lite extra pengar. Kanske till en renovering? En utomlandsresa man dröm tom i många år eller så behöver man kanske plötsligt en ny bil eller en oväntad utgift dyker upp. Därför finns Brixo här till din hjälp, hos dem kan du låna pengar från 5 000 kr upp till 30 000 kr genom en snabb ansökan på endast 2 få minuter.

Information om Brixo
Brixo är ett svenskt företag som har varit verksamt enda sedan 2014. Företaget har både hög solidaritet och även svenska ägare. Företagets vision är att erbjuda kreativa och innovativa kreditprodukter genom moderna metoder för att kunna tillgängliggöra krediter för fler personer och en bredare allmänhet. Brixo strävar efter att både förbättra och förenkla marknaden för finansieringstjänster genom att hela tiden utveckla sina egna anpassningsbara tekniska plattformar. Företaget har Finansinspektionens tillstånd och alltid innan de beviljar ett lån gör de alltid ansvarsfulla kreditprövningar och följer en god kreditgivningssed

Vad erbjuder Brixo?
I dagsläget har Brixo 4 olika produkter att erbjuda, det är: Brixo, Flexkontot, Merax och även kontantfinans. Om du känner att det är dags att ta ett lån behöver du inte gå och fundera på det längre, du behöver bara gå in på Brixos hemsida. En ansökan kommer att gå igenom 6 olika steg och det första steget är att du ska gå in på hemsidan och fylla i en ansökan, den kommer att gå snabbt och enkelt och du ska signera med BankID. Det andra steget är att Brixo kommer att göra en kreditprövning på dig, samt att de kontrollerar att du uppfyller alla krav för lånet. Det tredje steget är att du ska vänta på att ditt lån blir godkänt, du kommer att få meddelande till din e-post om du blivit godkänd eller inte. Det fjärde steget är utbetalningen, den kommer att ske samma dag som krediten beviljas. Det femte steget är återbetalningen, som kommer att ske en gång i månaden via autogiro, det sjätte och sista steget är att efter 2 månader har du möjligheten att utöka din kredit inne på hemsidan. 

För att få ta ett lån via Brixo måste du vara åtminstone 18 år gammal och du måste ha en årsinkomst på minst 150 000 kr. Det är även tillåtet att ansöka om ett lån om man har någon betalningsanmärkning och att ansöka om ett lån inne på hemsidan är alltid helt kostnadsfritt. När du har lämnat in din ansökan kommer du att få ett besked inom 24 timmar under helgfria vardagar.  

Reklamationer, tips och kontakt med Brixo
Om du vill veta mer om företaget eller följa dem och se vad de håller på med ska du inte glömma att följa dem på Facebook. Om du har några frågor eller funderingar kan du komma i kontakt med företaget via antingen e-post eller på telefon. Om du skulle vilja lämna in en reklamation ska du börja med att kontakta företaget så att de kan hjälpa dig med allt. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett lån via dem.