AXO Finans Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

AXO Finans

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

C
Curt Engström
Jag har nyligen ansökt om ett lån på Axo Finans och jag måste säga att min upplevelse var väldigt positiv. Ansökningsprocessen var enkel och det tog bara två minuter för mig att få svar på min ansö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Axo Finans - Känslan av trygghet

  Jag har nyligen ansökt om ett lån på Axo Finans och jag måste säga att min upplevelse var väldigt positiv. Ansökningsprocessen var enkel och det tog bara två minuter för mig att få svar på min ansökan. Det bästa med Axo Finans är deras möjlighet till jämförelse av olika lån från 38 långivare med endast en UC. Detta sparade mig tid och gjorde processen mindre stressfull. Ett annat stort plus är deras kundtjänst som alltid fanns till hands när jag hade frågor eller behövde hjälp. De lyssnade verkligen på vad jag behövde, gav goda råd och guidade mig genom hela processen. Sammanfattningsvis skulle jag absolut rekommendera Axo Finans till alla som söker efter bra erbjudanden på lån samt snabb hantering av sina ärenden.


Andra personer tittade också på

Logo Lendo

Lendo

1 recensioner

Om Lendo Lendo lanserades år 2007 med den ursprungliga idén att förmedla bolån men övergick sedan till privatlå...

Logo Moank

Moank

1 recensioner

Vill du köpa en ny bil? Betala av lånet på bostaden? Åka på en drömresa? Eller kanske något helt annat som ...

Logo Enklare

Enklare

1 recensioner

Lån, lån, lån ja, det är något som väldigt många personer hör och tänker mycket på. Vissa k...

Logo Arcadia Finans

Arcadia Finans

1 recensioner

Känner du att du skulle behöva ta ett lån? Har du aldrig hittat ett lån som passar för just dig? Om du precis svarade &r...