Approva Företagslån

Alla recensioner

Approva Företagslån

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Approva Företagslån

Är du företagare och brukar ibland kännas att det fattas det där lilla extra på företagskonto? Om det stämmer in på dig har du hittat rätt. Approvasföretagslån är det självklara företagslånet för dig som företagare. Du har möjligheten att låna upp till 100 000 kronor där det ingår individuell prissättning och utbetalning redan idag. Välkommen till den innovativa långivaren

Om Approva
Enda sedan starten har företagets affärsidé varit den samma, vilket är att de vill kunna hjälpa företag och konsumenter att nå sina finansiella mål genom att kunna erbjuda dem smarta och flexibla finanslösningar på ett både snabbt och enkelt sätt. De vill erbjuda sina kunder detta så att de ska kunna få tiden över till annat. Approvas mission är att kunna skapa ett ekonomiskt värde före konsumenten och företagaren med smidiga och enkla in- och utlåningsprodukter. Approvas mål är att bli framtidens globala finansbolag till både privatpersoner och företag. Approva är den nya generationens kreativa och innovativa finansbolag inom traditionell industri. 

Vad erbjuder Approva?
Att ansöka om ett företagslån via Approva är väldigt enkelt och kommer att gå fort, du ska börja med att gå in på hemsidan för att fylla i en ansökan. Efter att företaget har mottagit din ansökan kommer det inte att ta längre än 15 minuter för deras handläggare att behandla din ansökan och ge dig ett besked, när du får ditt besked kommer den att komma till din e-post. Om du blir beviljad ett lån kommer du att få brev att fylla i till din e-post och när du sedan har signerat brevet kommer utbetalningen genast att ske till ditt företagskonto. Utbetalningstiden kan variera lite beroende på vilken bank du har men företagets handläggningstider är under vardagar under vanliga arbetstider. Varför ta ett lån via just Approva och inte din vanliga huvudbank? Jo eftersom de erbjuder dig tryggt och snabbt ett lån, du kommer inte att behöva vänta flera veckor för att besked och Approva ser alltid till att vara pragmatiska och kollar alltid på varje enskilds kunds förutsättningar. 

För att få ansöka om ett företagslån via Approva finns det några grundkrav, vilka är: Du som ansöker måste vara folkbokförd i Sverige, inneha F-skattesedel, ha ett svenskregistrerat bolag som ska vara ekonomiskt stabilt och så måste du ha ett BankID för att kunna signera dina avtal. Vid alla ansökningar tar Approva en kreditupplysning på sina kunder och för närvarande använder de sig av Bisnode. Om du har tagit ett företagslån och känner att du har möjligheten att betala tillbaka det i förtid är det fullt möjligt, du behöver bara kontakta dem och så kommer de att hjälpa dig under vägen. 

Reklamationer, tips och kontakt med Approva
På Approvas hemsidan kan du läsa de oftast ställda frågorna om du undrar över något men det är heller inte något problem att kontakt dem. Du kan fylla i ett kontaktformulär eller skicka e-post för att komma i kontakt med dem, de ser alltid till att besvara alla frågor inom 24 timmar.

Skriv gärna en egen recension om företaget om du har tagit ett företagslån via dem.