Apex Finans

Alla recensioner

Apex Finans

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Apex Finans

Ett privatlån är en sak som väldigt många av oss kommer att at under vårat liv. Det finns många lika orsaker till varför man ansöker om ett lån men några av de vanligaste orsakerna är för att man vill köpa en tomt eller ett hus, man vill köpa en bil eller så vill man renovera om sitt nuvarande hem. Oberoende vad orsakerna än må vara så finns det många företag som erbjuder lån, både hos fysiska banker men även online. Nuförtiden kan man väldigt enkelt låna pengar online, en ansökan går fort och man har pengarna på kontot inom några dagar. Att låna pengar hos en fysisk bank kan ta längre, man måste skriva under flera högar med papper och vänta veckor innan man får svar om man har blivit beviljad eller ej. Det finns många olika banker och kreditgivare online som man kan ansöka om ett lån hos, och ett av dessa företag är Apex Finans.

Mer information om Apex Finans
Företaget kommer ursprungligen från USA men har funnits på den svenska marknaden under några års tid men gick förut under namnet Foxy Finans. Hos Apex Finans kan man ansöka om ett privatlån från 5 000 kr upp till 600 000 kr genom en ansökan online. Företaget erbjuder även sina kunder den tjänsten att de kan samla alla sina nuvarande lån och krediter. För tillfället samarbetar Apex Finans med 4 stycken långivare. 

Vad erbjuder Apex Finans sina kunder?
Företaget erbjuder privatlån där man kan ha en återbetalningstid på upp till 15 år. Om du är intresserad att ta ett lån hos företaget sa du börja med att gå in på deras hemsida för att göra en ansökan. När du gör din ansökan ska du fylla i hur mycket pengar du skulle vilja låna och även hur lång återbetalningstid du skulle vilja ha lånet på. Du kommer att bli meddelad av företaget om du har blivit beviljad ett lån eller ej. Vid alla ansökningar som kommer in till Apex Finans gör det ej en kreditupplysning via UC, och man kan ansöka om ett lån hos dem även fast man kanske har någon betalningsanmärkning. Det finns 2 stycken grundkrav för att bli beviljad ett lån hos företaget, och det är att man måste vara åtminstone 18 år gammal och man måste även vara folkbokförd i Sverige. Räntan bestäms individuellt för varje person som ansöker om ett lån men ränta kommer att vara ungefär mellan 5.25% - 33.4%, och det kommer att tillkomma en startavgift på 495 kronor. 

Hur kan an komma i kontakt med Apex Finans?
Om man har några frågor som gäller företaget i sig eller de lån som de erbjuder kan man kontakta företaget. Man kan nå dem via e-post (info@finansexperter.com). Innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom informationen som finns på deras hemsida för att se om man hittar svaret på sin fråga där. 

Har du tagit ett lån hos Apex Finans? Om du har gjort det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.