OmdömesStalle

  Recensioner Apex Finans

  Ett privatlån är en sak som väldigt många av oss kommer att at under vårat liv. Det finns många lika orsaker till varför man ansöker om ett lån men några av de vanligaste orsakerna är för att man vill köpa en tomt eller ett hus, man vill köpa en bil eller så vill man renovera om sitt nuvarande hem. Oberoende vad orsakerna än må vara så finns det många företag som erbjuder lån, både hos fysiska banker men även online. Nuförtiden kan man väldigt enkelt låna pengar online, en ansökan går fort och man har pengarna på kontot inom några dagar. Att låna pengar hos en fysisk bank kan ta längre, man måste skriva under flera högar med papper och vänta veckor innan man får svar om man har blivit beviljad eller ej. Det finns många olika banker och kreditgivare online som man kan ansöka om ett lån hos, och ett av dessa företag är Apex Finans.

  Mer information om Apex Finans

  Företaget kommer ursprungligen från USA men har funnits på den svenska marknaden under några års tid men gick förut under namnet Foxy Finans. Hos Apex Finans kan man ansöka om ett privatlån från 5 000 kr upp till 600 000 kr genom en ansökan online. Företaget erbjuder även sina kunder den tjänsten att de kan samla alla sina nuvarande lån och krediter. För tillfället samarbetar Apex Finans med 4 stycken långivare.

  Lån, ränta och amortering.

  Vad erbjuder Apex Finans sina kunder?

  Företaget erbjuder privatlån där man kan ha en återbetalningstid på upp till 15 år. Om du är intresserad att ta ett lån hos företaget sa du börja med att gå in på deras hemsida för att göra en ansökan. När du gör din ansökan ska du fylla i hur mycket pengar du skulle vilja låna och även hur lång återbetalningstid du skulle vilja ha lånet på. Du kommer att bli meddelad av företaget om du har blivit beviljad ett lån eller ej. Vid alla ansökningar som kommer in till Apex Finans gör det ej en kreditupplysning via UC, och man kan ansöka om ett lån hos dem även fast man kanske har någon betalningsanmärkning. Det finns 2 stycken grundkrav för att bli beviljad ett lån hos företaget, och det är att man måste vara åtminstone 18 år gammal och man måste även vara folkbokförd i Sverige. Räntan bestäms individuellt för varje person som ansöker om ett lån men ränta kommer att vara ungefär mellan 5.25% - 33.4%, och det kommer att tillkomma en startavgift på 495 kronor.

  Hur kan an komma i kontakt med Apex Finans?

  Om man har några frågor som gäller företaget i sig eller de lån som de erbjuder kan man kontakta företaget. Man kan nå dem via e-post (info@finansexperter.com). Innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom informationen som finns på deras hemsida för att se om man hittar svaret på sin fråga där.

  Har du tagit ett lån hos Apex Finans? Om du har gjort det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  Apex Finans
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Apex Finans

  Din recension

  FAQ

  Är Apex Finans ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Apex Finans. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Apex Finans?

  Apex Finans är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Apex Finans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.