OmdömesStalle

  Recensioner Anyfin

  ”Det är toppen med räntan på botten”, det är företaget Anyfin:s slogan och vad de står för. Anyfin är ett företag som hjälper sina kunder med att sänka sina räntor när det kommer till kreditkort, privatlån och delbetalningar. Detta görs genom endast en ansökning inne på företagets hemsida.

  Vem är Anyfin?

  Att handla saker på kredit har blivit allt mer populärt under de senaste åren, till och med så populärt att hela 30 procent av Sveriges befolkning väljer att handla på kredit, detta är nog eftersom det både är så smidigt och enkelt. Företaget Anyfin lanserades och grundades eftersom många personer inte vet att de oftast betalar allt för hög ränta helt i onödan på sina lån och delbetalningar. Företagets vision är att de inte vill att någon ska betala mer än nödvändigt för sina krediter, och de tycker att ingen ska behöva tadel av oschyssta lånevillkor. Anyfin står under Finansinspektionens tillsyn och de är ett fristående konsumentkreditinstitut.

  Isabella x Anyfin.

  Vad erbjuder Anyfin?

  Hur går det då till om just du vill sänka dina räntor via företaget Anyfin? Jo, hela processen är i tre olika steg och det första är att du ska gå in på Anyfins hemsida eller via deras app för att sedan skanna in eller fota din faktura. Efter det kommer du att få fram ett erbjudande av Anyfin som kommer att ha mycket trevligare räntor och villkor och det sista steget där efter är att du ska godkänna erbjudandet och då kommer Anyfin att betala av din kredit och du flyttar över din skuld till dem. När du har fått ett erbjudande av Anyfin har du sju dagar på dig att godkänna det. Vid varje ansökan kommer företaget att ta en helt vanlig kreditupplysning, men oberoende hur många fakturor du än väljer att skicka in kommer det endast att behövas en enda kreditupplysning.

  Att skicka in en ansökan till Anyfin är helt kostnadsfritt och redan i genomsnitt har företaget kunnat sänka sina kunders kostnader med över 50 procent.

  Hur kommer man i kontakta med Anyfin?


  Anyfin vill som alla andra företaget att deras kunder ska vara nöjda och de försöker alltid att hjälpa sina kunder på bästa sätt. Om du har några frågor eller funderingar och känner att du skulle vilja ha hjälp med något ska du såklart kontakta företaget, du kan välja att chatta med dem inne på hemsidan, ringa dem (08 665 60 60) eller skicka e-post (hello@anyfin.com). Om det är så att du är missnöjd och vill lämna in ett klagomål ska du göra det via e-post till företaget, då ska du komma ihåg att beskriva problemet, berätta varför du vill lämna in en reklamation och även berätta när det hände. Om du inte är nöjd med hur ditt ärende blev bemött kan du alltid kontakta Allmänna Reklamationsnämnden (ARN).

  Har du tagit del av Anyfin:s tjänst? Då ska du väldigt gärna skriva en egen recension om företaget. Recensioner är alltid bra eftersom det kommer att kunna hjälpa andra personer i framtiden. En recension kan alltid vara positiv eller negativ, så länge man är ärlig.

  Anyfin
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Anyfin

  Din recension

  FAQ

  Är Anyfin ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Anyfin. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Anyfin?

  Anyfin är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Anyfin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.