anna finans

Alla recensioner

anna finans

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

anna finans

Du har kanske vid något tillfälle befunnit dg i den situationen där du loggar in på din bank och blir besviken. Det kan vara eftersom du vet att julen snart är på inkommande eller att du väntar på en räkning som du helt enkel inte kan ignorera. Om man befinner sig i denna situationen finns det faktiskt hjälp att få, eftersom det är rätt så vanligt att plånboken för många är lite tom ibland. Annafinans är ett företag som kan hjälpa till, eftersom de erbjuder snabblån

Mer om Annafinans
Annafinans är en nättjänst som under de senaste årens varit aktiva på kredit och lån markanden. Vad de gör är att de erbjuder lån till personer som är i behovet av det, utan att låntagaren egentligen behöver ge någon orsak till lånet. Tjänsten kan användas online antingen via mobilen eller webbläsaren på datorn så att du som låntagare inte ska behöva lägga tid på att gå på fysiska möten och träffar. 

Att ansöka om ett lån hos Annafinans tar endast några minuter och då du till exempel ansöker om ett lån på 50 000 DDK och godkänner det kommer du att ha pengarna på ditt konto inom 10 minuter. NemID är den tjänsten som gör att du kommer kunna ansöka om lån på ett säkert sätt hos Annafinans. Om du skulle vilja ansöka om ett större lån erbjuder även Annafinans möjligheten att ansöka om ett grupplån eller privatlån på upp till 500 000 DKK. 

Det som Annafinans erbjuder är snabblån främst vilket betyder att du ska komma ihåg att du även är tvungen att betala räntan på lånet, den kommer du kunna se och räkna ut innan du genomför lånet. 

Vad är det som Annafinans erbjuder? 
Om du ska ansöka om ett lån hos Annafinans ska du börja med att inne på sajten fylla i hur mycket du skulle vilja låna och även på hur lång tid du vill betala tillbaka lånet (mellan 24 - 72 månader). För att få ansöka om ett lån måste du vara 18 år eller äldre samt att du måste ha en fast inkomst. Då du gör din ansökan ska du komma ihåg att ha dit CPR-nummer, kontonummer och NemID till förfogande, det kan även vara bra att du har med dig din årsredovisning. Om du redan ansökt om ett lån finns möjligheten att öka lånet genom att ansöka om ett till. 

Reklamationer, åsikter och eventuella klagomål om Annafinans
Om du har några frågor kan du antingen kontakta Annafinans via e-post eller på telefon där de svarar 24 timmar i dygnet. Om du kanske redan gjort en låneansökan hos dem men känner dig missnöjd eller felaktigt behandlad kan du först kontakta företaget för att lämna in en reklamation, men du kan även ta ärendet vidare om du inte tycker att det blir skött. 

Om du redan vid något tillfälle ansökt om ett lån hos Annafinans, varför då inte dela med dig av erfarenheter och åsikter i en kostnadsfri recension som du lämnar här inne på OmdömesStälle. 


Vad är ränta och amortering?