Anmärkning

Alla recensioner

Anmärkning

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Anmärkning

Tack vare företaget Anmärkning har du nu chansen att jämföra olika lån trots att du sitter på en tråkig betalningsanmärkning som stressar dig. Eftersom detta företag finns kan du låna pengar direkt från företags hemsida som är Anmärkning.se. Du behöver inte längre känna dig stressad över dina betalningsanmärkningar, det enda du behöver göra är att gå in på hemsidan Anmärkning.se, göra en ansökan som inte kommer att ta dig längre än 2 minuter och efter det kommer du att få ett svar inom 24 timmar. Du kommer att spara tid som du kan använda på dig själv och din familj och så kommer detta företag att ta hand om resten åt dig, var bara lugn och trygg. 

Historien bakom Anmärkning
Anmärkning.se har inte en lång och krånglig historia att först och lika lätt som du kan förstå deras bakgrund kommer de att kunna förstå din så att du blir utlovad ett lån även som du har någon betalningsanmärkning. Anmärkning.se är en tjänst som är en del av Lendo AB och de står under Finansinspektionens tillsyn så att du ska kunna känna dig trygg och säker då du ansöker om ett lån via dem. 

Detta erbjuder Anmärkning
Företaget samarbetar med långivare och banker som har målet att vända sig till kunder som har en betalningsanmärkning så att även de får chansen att ta ett lån. Anmärkning.se fungerar som en jämförelsetjänst för privatlån och de har specialiserat sig inom lån trots att du som kund har någon betalningsanmärkning. Tack vare detta företag kan du enkelt och smidigt jämföra blancolån, privatlån, billån eller samla dina smålån och krediter. Om du har någon betalningsanmärkning och vill ta ett lån som uppgår till 200 000 kr måste du uppfylla några kvar, och det är: minst 18 år gammal, folkbokförd i Sverige, årsinkomst på minst 120 000 kr och du måste även vara skuldfri från kronofogden sedan 6 månader. 

Att jämföra privatlån och genom att låna pengar via Anmärkning.se går i tre olika steg, och det är: fyll i din ansökan på hemsida som inte kommer att ta många minuter och behöver du hjälp och rådgivning i din ansökan är det bara att kontakta företagets kundtjänst via mejl eller på telefon. Steg nummer 2 är att alla de olika långivarna kommer att gå igenom din ansökan och sedan kommer bankerna och långivarna att presentera sina olika låneerbjudanden för dig, och detta kommer att ske inom 24 timmar efter att du lämnat in din ansökan. Det tredje och sista steget är att du ska i lugn och ro kolla igenom alla olika låneerbjudanden som du fick och sedan ska du välja det som passar dig allra bäst utgåeden från dig och din nuvarande ekonomiska situation, efter att du jämfört de olika förslagen och valt din favorit kommer ditt lån att bli utbetalat inom några dagar beroende på vilken betalningsmetod som du valt. 

Reklamationer och tips om Anmärkning
Om du har några frågor till företaget om deras tjänster eller samarbetsparters behöver du inte tveka utan det är bara att at kontakt med dem. Du kan komma i kontakt med dem via antigen e-post eller på telefon, du väljer själv.