OmdömesStalle

  Recensioner Aktivt Lån

  Väldigt många människor kommer att ansöka om ett lån någon gång under sitt liv, vissa blir beviljade och andra inte. Förr när man var intresserad av att ta ett lån så var man tvungen att åka till en fysisk bank, gå på en massa möten, skriva under en hel del papper och sedan vänta i flera veckor för att se om man blivit beviljad eller inte. Så behöver man inte göra i dagsläget. I dag kan man sitta hemma bekvämt i soffan och ansöka om ett lån via mobilen eller datorn. Vissa väljer att ta ett lån på en stor summa för att bygga eller köpa ett hus. Medans andra tar mindre lån för att tex köpa en bil, göra en renovering hemma eller så har de fått hem en räkning som de inte kan betala utan lite extra pengar. I världen och i Sverige finns de många olika långivare som är verksamma på nätet, och ett av dessa företag i Sverige är AktivtLån.

  Hur är räntan hos långivaren AktivtLån? Är kundservicen vänlig om jag behöver dem och hur ska jag ta mig till om det är något som jag inte känner mig nöjd med? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om AktivtLån

  Långivaren är en del av företaget AxoFinans som har sitt säte i Norge. Detta betyder att alla låneansökningar som man skickar in till AktivtLån kommer även att gå igenom AxoFinans. AktivtLån erbjuder endast en nättjänst och finns alltså inte på en fysisk plats.

  Krediter

  Vad erbjuder AktivtLån sina kunder?

  Om man vill ansöka om ett lån hos denna långivare ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att påbörja ansökan. Hos AktivtLån kan man ansöka om ett lån på upp till 600 000 kr med en återbetalningstid på max 15 år. Efter att man har skickat in sin ansökan kommer man att få upp till 21 olika låneerbjudanden som man sedan kan välja mellan. När man har valt vilket erbjudandet som passar bäst den egna ekonomin och livssituationen signerar man avtalet genom BankID. Grundkraven för att få ansöka om ett lån hos AktivtLån är att man är åtminstone 20 år gammal, är svensk medborgare, har en fast anställning och man får heller inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden. Räntan kommer att bestämmas individuellt för varje person och bestämd utgående från de personliga uppgifterna som man har fyllt i om sig själv och sin livssituation.

  Hur kan man komma i kontakt med AktivtLån?

  Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det via e-post. Men innan man kontaktar dem kan man gå in på deras hemsida för att där läsa de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin frågaredan där.

  Har du någon erfarenhet av långivaren AktivtLån? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Lån och Ränta.

  Aktivt Lån
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Aktivt Lån

  Din recension

  FAQ

  Är Aktivt Lån ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Aktivt Lån. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Aktivt Lån?

  Aktivt Lån är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aktivt Lån gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.