OmdömesStalle

  Recensioner Komplett Bank

  Flexibilitet när du behöver det – Recension om Komplett Bank

  Om Komplettbank

  Komplett är en norsk koncern, som huvudsakligen säljer hemelektronik till slutkunder och återförsäljare över internet. Koncernen grundades år 1996 medans Komplett Bank grundades först år 2014 med koncession från finansinspektionen. Den norska banken erbjuder refinansieringstjänster och konsumentkredit på gynnsamma villkor och utan någon säkerhet. Komplett Group som samarbetar med Komplett Bank har flera ledande nätbutiker i Skandinavien och Norge, tex Webhallen, Komplett.se och Komplett.no. De största delägarna till Komplett Bank är Canica Invest som även äger majoriteten av Komplett Group. Att erbjuda den mest flexibla konsumentkrediten med gynnsamma villkor är det som Banken strävar efter. Nöjda kunder är en väldigt viktig del av verksamheten för banken. Komplett bank i Finland lanserades 2017 i februari.

  Vad kan Komplett Bank erbjuda dig?

  Via Komplett Bank kan du skaffa ett kreditkort, ta ett flexibelt lån eller skaffa ett komplett bankkonto. Skaffar du ett kreditkort får du suveräna fördelar och bonusar på alla dina köp. Vill du ha ett sådant här kort via Komplett Bank så gäller ingen årsavgift, avgiftsfria kontouttag, en självvald PIN-kod och upp till 50 dagar räntefri kredit. Inkluderade försäkringar med detta bankkort är köpskydd kreditkort, ID-skyddsförsäkring och även rese- och avbeställningsförsäkring.

  Är du intresserad att ta ett lån via banken kan du göra det flexibelt utan någon säkerhet. Du kan låna upp till 500 000kr, använda pengarna till vad du vill, låna mer inom den tilldelade ramen när du behöver eller önskar och du kan betala av lånet när du anser att din ekonomi tillåter dig till att göra det. Efter att du har fyllt i ett webbaserat ansökningsformulär och skickat in det kommer Komplett Bank att behandla din ansökan omedelbart. Utbetalningen av lånet kan göras redan samma dag som ansökan blir godkänd och du har signerat kreditavtalet elektroniskt med BankID. I ansökningsformuläret kan du se vilka uppgifter som behövs fyllas i. Du kan samla dina lån på en månatlig faktura, minska dina månadsavgifter med bara en långivare och förmånlig ränta jämfört med de flesta alternativa smålån. Det kan vara lönsamt och praktiskt att samla och lösa dina skulder i samband med kreditkort, konsumtions lån och/eller köpfinansiering med ett flexibelt lån från Komplett Bank. Banken erbjuder inte bara det mest flexibla lånet utan de strävar även efter att förse sina kunder med förmånliga avgifter och räntor, ett lån utan säkerhet har normalt lägre ränta än kreditkort.

  Du kan handla snabbt och enkelt och betala när du vill ifall du skaffar ett Komplett Bank Konto. Du kan betala enkelt, utan kortuppgifter, månadsfaktura med översikt över alla dina köp, det är 14 dagars betalningsvillkor, det är säkert eftersom du kan mottaga dina varor innan du betalar dem och nedbetalning av köp kan du göra i din egen takt.

  Kontakta Komplett Bank

  På banken hemsida kan du fylla i ett formulär där du kan ställa frågor du möjligtvis kanske har, annars kan du kontakta banken via telefon eller e-post. Om du känner att du behöver eller vill ha ersättning ska du fylla i en skadeanmälningsblankett.

  Vad tycker du?

  Dela med dig vad du tycker om denna bank, kanske du har tagit eller lån via dem eller har ett kreditkort.

  I vilka tillfällen kan det behövas ett lån? Ta en titt på denna korta video så får du svar på den frågan.

  Komplett Bank
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Läs oberoende recensioner, konsumentupplevelser, synpunkter och klagomål här! Få reda på de bästa butikerna att lägga sin order hos (på nätet). Tillsammans kan alla nu avgöra vilka butiker som är värdiga och vilka som inte är det!

  Skriv din egen recension om Komplett Bank

  Din recension