Keeper Security

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Keeper Security kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Keeper Security:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Keeper Security är en pålitlig och användarvänlig lösenordshanterare som erbjuder smidig användning på olika enheter och får positiv feedback från användarna. Den har hög säkerhetsnivå (93%), men vissa kan uppleva priset som högt (30%). Trots vissa synkroniseringsproblem mellan enheter (76%) och vissa fördröjningar i support svar (15%), anses Keeper Security vara en effektiv och pålitlig plattform för lösenordshantering. Sammanfattningsvis, trots några mindre nackdelar, ger den en övergripande bra användarupplevelse och är värd att överväga för säker hantering av lösenord.

Produkt

👍 2   👎 0

Keeper Security är en användarvänlig produkt som får positiv feedback från användarna. Den erbjuder smidig användning på både dator och telefon (100%) vilket är uppskattat av många. En nackdel är dock att vissa användare kan uppleva priset som högt (30%). Totallt sett är Keeper Security en pålitlig produkt för säker hantering av lösenord.

Leverans

👍 1   👎 0

Keeper Security är en tillförlitlig lösenordshanterare som används dagligen av användare på både dator och telefon. Den har en hög användarvänlighet och säkerhetsnivå, vilket gör den till ett pålitligt verktyg för att hålla lösenorden säkra. (93%) Keeper Security har dock ibland problem med synkronisering mellan olika enheter, vilket kan vara frustrerande för användare som vill ha snabb åtkomst till sina lösenord. (76%)

Kommunikation

👍 1   👎 0

Keeper Security har en användarvänlig och smidig kommunikation vilket uppskattas av många användare. De erbjuder också bra support för användarna. (85%) Nackdelen är att vissa användare har haft problem med att få snabba svar på sina frågor. (15%)

Webbplats

👍 1   👎 0

Keeper Security-website ger en användarvänlig och smidig användarupplevelse enligt användarna, vilket får en betyget 95%. Många uppskattar också dess tydliga design och enkelhet (90%), men vissa känner att priset är lite högt i jämförelse med konkurrenterna (80%). Sammantaget anses det vara en pålitlig och effektiv plattform för lösenordshantering med en övergripande positiv betyg på 85%.


Om Keeper Security

Ja, Keeper Security är ett företag som specialiserar sig på cybersäkerhetstjänster, främst genom att erbjuda lösenordshanterare och digitala kassaskåp till både privatpersoner och företag för att säkerställa deras digitala information. Företaget grundades 2011 av Darren Guccione och Craig Lurey med målet att skapa säkrare digitala miljöer genom innovativ teknologi för att skydda användares personuppgifter och lösenord från cyberattacker. Genom åren har Keeper Security vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom cybersäkerhetsbranschen, med kunder över hela världen.


Kontaktinformation

333 N Green St Suite 811

60607 Chicago

USA

📧 support@keepersecurity.com

☎ (312) 829-2680

🌐 www.keepersecurity.comKategorier

Tjänster | Mjukvara