OmdömesStalle

  Integritet & Ansvarsfriskrivande

  OmdomenPlats - Integritet & Ansvarsfriskrivande

  Integritet
  Integritet är något som vi, människorna bakom OmdomenPlats, tar på största allvar, särskilt med den senaste utvecklingen när det gäller GDPRoch ePrivacy. Vårt mål är att erbjuda en oberoende, tillförlitlig och trovärdig plattform där kunderna säkert kan lämna en recension om sina erfarenheter och bedöma en tjänst eller varumärke. Vi kommer aldrig att dela personuppgifter med tredje part om inte tillstånd hade begärts och beviljats av själva författaren till recensionen. Vi vill hjälpa potentiella kunder genom att erbjuda dem en bild på ett företag som är så opartisk och objektiv som möjligt, det vill säga en vy baserat på recensioner från tidigare kunder. Säkerhet, tillförlitlighet och oberoende sätts alltid i första rummet här på OmdomenPlats.

  Ansvarsfriskrivande
  Recensioner och svar på dessa recensioner på OmdomenPlats representerar alltid yttranden och/eller erfarenheterna från den person som skrev recensionen eller svaret, och är aldrig en recension eller åsikt från OmdomenPlats. OmdomenPlats ansvarar inte för något som helst felaktigt eller oklart innehåll i recensioner eller svar. Om det behövs, så tar vi bort personnamn och olämpligt språk från recensioner och svar (vi lämnar en anmärkning om detta) för att garantera den säkerhet som vi värdesätter.

  Har du erfarenhet från ett företag? I så fall ber vi dig, särskilt i händelse av en negativ upplevelse, att inte tveka att dela denna erfarenhet så noggrant som du kan. Fokusera på fakta och konkreta aspekter av din erfarenhet, vilket kommer att vara ovärderligt för dem som aldrig har haft någon kontakt med företaget. När förtydligande behövs, så kommer vi att försöka kontakta författaren av recensionen och be dem att stödja deras fall med bevis. Exempel på dessa bevis kan inkludera en e-postkonversation eller en faktura.

  Så gott vi kan hindrar vi att personer laddar upp ogrundade recensioner på den här hemsidan. Alla som vill ladda upp ett meddelande uppmanas att ge så mycket information som möjligt. Ju mer detaljer, desto mer giltighet har din recension och desto större chans är den kommer att klara av att hållas kvar på nätet i det fall ett klagomål från företaget skulle förekomma. Om du har skrivit en negativ recension, kan du komma att bli kontaktad via e-post. Recensioner som lämnas i stora mängder där alla kommer från samma IP-adress kommer att tas bort. Om mer än en recension har skrivits (om ett eller flera företag) utan en bra grund kommer dessa recensioner att tas bort. Annonser och uppmanar till handling eller hot kommer att tas bort och kontaktinformation och domännamn (ULS) kommer att censureras.