Simplesurance Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Simplesurance

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Anna-Greta
Jag nyligen köpt försäkringar för mina elektroniska enheter via Simplesurance och jag är väldigt nöjd med mitt köp. Processen var mycket enkel och bekväm - allt gjordes online genom deras användarv...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  En enkel lösning med låga kostnader hos Simplesurance

  Jag nyligen köpt försäkringar för mina elektroniska enheter via Simplesurance och jag är väldigt nöjd med mitt köp. Processen var mycket enkel och bekväm - allt gjordes online genom deras användarvänliga portal. Jag kände mig trygg i att veta att mina dyra enheter var fullständigt skyddade mot eventuella olyckor eller skador. Det bästa med Simplesurance är deras kostnadseffektiva priser utan dolda avgifter eller rater som ökar över tid. De erbjöd även en snabb hanteringstid vid inlämning av anspråk plus utmärkt kundsupport när jag behövde hjälp. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Simplesurance till alla som söker pålitlig skydd för sina mobiltelefoner, surfplattor, laptops och kameror. Tack igen till teamet på Simplesurance för den fantastiska service-upplevelsen!


Andra personer tittade också på

Logo Axa

Axa

0 recensioner

Om Axa Företaget är ett försäkrings- och investmentbolag som kommer från Frankrike. Företaget har verksamhet p&arin...

Logo Hedvig

Hedvig

4 recensioner

En hemförsäkring är en av de viktigaste försäkringarna vi kan skaffa oss, men vart ska man vända sig för att ska...

Logo Insplanet

Insplanet

1 recensioner

Om Insplanet Företaget är en svensk försäkringsförmedlare som riktar sig till konsumenter. De har sin huvudsakliga inrikt...

Logo EKTA

EKTA

1 recensioner

Att ha försäkringar på allt och alla i hushållet är något som man vara väldigt bra att ha. Olyckor och annat ...