OmdömesStälle

  Recensioner Simplesurance

  Nuförtiden finns det en sak som de allra flesta av oss använder dagligen, och när vi använder denna sak kan vi inte ens dra ögonen från den. Det är såklart mobiltelefonen. Man gör allt via sin mobil i dagsläget. Man betalar alla räkningar, man underhåller barnen med något roligt spel, man skickar meddelanden och använder facetime. Och framför allt använder man sig av olika sociala medier, vilket många till och med jobbar med. En sak som kan vara väldigt viktigt att skaffa men som många inte har är en telefonförsäkring, för vad händer om mobilen skulle bli stulen eller liknande? Men man behöver inte gå till ett fysiskt försäkringsbolag för att få sin telefon försäkrad. Idag räcker det med att hitta ett försäkringsbolag online som erbjuder försäkringar, och efter det täcka en på några få minuter. Ett företag som erbjuder telefonförsäkringar i Sverige och även i andra länder runt om i världen är Simplesurance.

  Information om företaget Simplesurance

  De personer som startade upp företaget Simplesurance ville göra det för att personer ska enklare kunna försäkra sina saker som de bryr sig om, det ska inte vara så knepigt helt enkelt. Simplesurance erbjuder sina försäkringar till flera olika länder runt om i världen, det är bara att kolla in deras hemsida för att se om du kan skaffa en försäkring via dem beroende på vilket land du bor i.

  Simplesurance.

  Vad erbjuder Simplesurance sina kunder?

  Simplesurance erbjuder försäkringar till mobiler, plattor, laptoppar och annan elektronik. Om man vill teckna en försäkring via detta företag ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att ansöka om en försäkring till valfri produkt. Själva ansökan kommer inte alls att vara lång eller ta länge, det ingår inget pappersarbete, det är fasta löptider och det består inte av något abonnemang. Om du har köpt någon ny produkt och du försäkrar den inom 7 dagar efter att du har gjort ditt köp så kommer försäkringen att vara igång genast. Om man inte försäkrar sin produkt genast när man har köpt den så kan man fortfarande göra det inom 3 månader efter köpet, det enda man behöver göra är att fylla i personuppgifter och produktens serienummer.

  Om man har något försäkrat hos Simplesurance och produkten sedan går sönder ska man börja med att fylla i ett online formulär som finns på hemsidan där man beskriver vad som har hänt. Efter det kommer man att få fraktsedel så att man kan skicka sin produkt till försäkringsbolaget. Där efter kommer produkten att lagas eller bytas ut om det behövs, och sedan skickas tillbaka till dig.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Simplesurance vid behov?

  Har man några frågor och vill kontakta företaget kan man antingen göra det via telefon (+46 20 204 020) eller så kan man skriva ett meddelade direkt inne på hemsidan. Simplesurance erbjuder även en flik på sin hemsida där de oftast ställda frågorna finns, så där kan man läsa om man undrar över något.

  Har du skaffat någon försäkring hos Simplesurance? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  Simplesurance
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Simplesurance

  Din recension

  FAQ

  Är Simplesurance ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Simplesurance. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Simplesurance?

  Simplesurance är huvudsakligen aktivt i Försäkringkategorin, mer specifikt inom Andra försäkringar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Simplesurances webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.