OmdömesStälle

  Recensioner Länsförsäkringar

  Om Länsförsäkringar

  Det är en svensk federation där det ingår 23 svenska försäkringsbolag. Alla de 23 bolagen är juridiskt och ägarmässigt sett fristående från varandra men de samarbetar utgående från samma avtal. År 2016 hade Länsförsäkringsgruppen totalt cirka 3,7 miljoner kunder och 6 200 medarbetare. Huvuddelen av bolaget drivs i Sverige men verksamheten finns även i Norge, Finland, Danmark och Storbritannien med då bedrivs den främst av Agria. Eftersom Länsförsäkringar finns på så många olika platser i Sverige är de personer som jobbar på Länsförsäkringar och bor där som du bor, de kör samma väg som dig till jobbet och därför har bolaget mycket lättare att engagera sig och hjälpa de som behöver hjälp.

  Tjänster hos Länsförsäkringar

  Detta bolags uppgift är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan det långsiktiga målet för verksamheten är att allt ska gå jämnt ihop, med låga premier och med en hög servicegrad. Bolaget kan hjälpa dig med det mesta som har med din trygghet att göra, inta bara skydda dina dyrbara ägodelar och familj, inta bara det som har med pengar att göra utan allt, och det är allt samlar på samma ställe.

  Länsförsäkringars hemsida kan du enkelt få hjälp med många olika saker, du kan räkna på bolån, köpa en bilförsäkring, köpa hemförsäkring, anmäla en skada eller bli en bankkund. På hemsidan kan du även läsa mer om olika ämnen eller läsa mer om bolaget i sig. Är du intresserad att ta ett bolån kan du ta ett som passar just dig och dina behov, du kan även kolla de senaste uppdaterade räntorna får att se på ett ungefär hur mycket du kommer behöva betala i ränta. Du kan även läsa fakta om bolånet och hur du ska göra för att få ett lånelöfte.

  Länsförsäkringar kan erbjuda dig olika försäkringar på ungefär allt du äger och har, din gård, släpvagn, barnförsäkring, djurförsäkring. Allt du kan tänka dig kan du försäkra tack vare bolaget. För att läsa mer om hur alla försäkringar fungerar kan du kontakta bolaget eller gå in och läsa mer på hemsidan.

  Kontakta Länsförsäkringar

  Du kan enkelt kontakta företaget via e-post, ringa dem, gå in på något av alla kontor utspridda runt om i Sverige eller boka en rådgivning direkt på hemsidan. Bolaget vill såklart att du som kund alltid ska vara nöjd och tycker du att du blivit felaktigt behandlad eller anser att något är fel ska du såklart höra av dig till dem. Bolaget är såklart beredda på att ompröva beslutet de redan gjort om det kanske kommit till nya omständigheter eller om ett missförstånd uppstått, kommer du och företaget inte överens finns det några olika vägar att gå. Då ska du kontakta den handläggare som handlagt ditt ärende, blir ni inte överens ska du skicka in en skriftlig överklagan och om du anser ännu efter det att problemet inte blivit utträtt ska du ta ditt ärende vidare till bolagets kundombudsman.

  Tyck till

  Skriv en egen recension och berätta vad du tycker om Länsförsäkringar.

  I denna video berättar Anders vad ränta är för något.

  Länsförsäkringar
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  3
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  3
  Prissättning
  rating
  3
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Dåligt

  Dåligt
  Dåligt
  Dåligt
  Jätte dåligt
  Dom har avslutat min försäkring och jag fick faktura med stor summa från trafik föreningen utan att meddela mig.
  Extremt dåligt bemötande kundtjänst via telefon. Ångrar att jag valde försäkring hos länsförsäkring efter alla dessa år. Skulle rekommendera att avstå från detta försäkringsbolag.

  Av: Hassan30-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Förvånad

  Det sämsta jag har upplevt . Kommer att byta till annat bollag, vill ni veta varför ring

  0730543292

  Av: Jens Börje Nilsson08-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Länsförsäkringar

  Din recension

  FAQ

  Är Länsförsäkringar ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Länsförsäkringar. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Länsförsäkringar?

  Länsförsäkringar är huvudsakligen aktivt i Försäkringkategorin, mer specifikt inom Hemförsäkring, Andra försäkringar, Fordonsförsäkring, Sjukförsäkring, Reseförsäkring. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Länsförsäkringars webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.