ICA Försäkring

Alla recensioner

ICA Försäkring

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Axa

Axa

0 recensioner

Om Axa Företaget är ett försäkrings- och investmentbolag som kommer från Frankrike. Företaget har verksamhet p&arin...

Logo Foyer Global Health Insurance

Foyer Global Health Insurance

0 recensioner

Nuförtiden kan man försäkra allting som man kan tänka sig, det har nästan ingen skillnad vad det handlar om. Nuförtid...

Logo EKTA

EKTA

0 recensioner

Att ha försäkringar på allt och alla i hushållet är något som man vara väldigt bra att ha. Olyckor och annat ...

ICA Försäkring

Försäkringar med schyssta villkor – en recension om ICA Försäkring.

Om ICA Försäkring
Företaget startade år 2015 och är ett svenskt försäkringsbolag, det ägs av ICA Banken som ingår i ICA Gruppen. Försäkringsbolaget har över 100 000 kunder i Sverige, och är det försäkringsbolag som har växt snabbast på konsumentmarknaden. Verksamheten är inriktad på försäkringar åt privatpersoner.  Alla kunder är viktiga för ICA Försäkring, speciellt de kunder som handlar på butikskedjan ICA, av den orsaken startades ICA Försäkring. 

Vad erbjuder ICA Försäkring
ICA Försäkringar kommer inte enbart med schyssta villkor utan de känns även bra i magen. Om du väljer detta försäkringsbolag så får du ICA-Bonus, vilket innebär att bonusar på dina försäkringar på samma sätt som när du handlar mat. Bonusen räknas ihop med alla dina andra köp på ICA vilket sammanställs i ditt bonusbesked. Har du även en ICA försäkring och ett bankkort hos ICA när du handlar hos dem, då får du dubbel bonus då du handlar på ICA. Det finns olika Bankkort hos ICA, Bankkort plus, Bankkort, Bankkort Maestro och ICA-Kort med betalfunktion. På hemsidan kan man jämföra de olika korten, vad det kostar att ha ett och mer info om korten.

Vill du ha prisvärda försäkringar med mycket innehåll, alltså generösa villkor för dig som är kund, då ska du vända dig till ICA Försäkring. Försäkringsbyrån rankar ICA Försäkringar högt. Hos detta försäkringsbolag kan du köpa husvagnsförsäkring, bilförsäkring, boendeförsäkring, försäkringar för moped, motorcykel, släpvagn och snöskoter likaså båt, husbilsförsäkring, olycksfallsförsäkring, barnförsäkring, reseförsäkring, gravidförsäkring och husdjursförsäkring.

Bilförsäkringen hos ICA Försäkring är den snabbast växande försäkringen i Sverige. Det är ett bra extra skydd för både dig och din bil, oavsett vilken bilförsäkring du väljer ingår det alltid Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka, helt utan extra kostnad. Du kan välja att försäkra din bil med en hel eller halvförsäkring. I helförsäkringen ingår allt plus försäkring när det gäller skador på plåt och lack, och halvförsäkringen gäller vid brand, inbrott, stöld m.m. En trafikförsäkring är alltid en obligatorisk grundförsäkring för att skydda dina medtrafikanter.

Hur hanterar ICA Försäkring klagomål?
Målsättningen för försäkringsbolaget är alltid nöjda kunder, men är du missnöjd över något, beslutet med ditt ärende eller hur du blivit bemött är det väldigt viktigt att du kontaktar dem och berättar din syn på saken. Du kan först ta kontakt med kundservicen och se ifall du får den hjälpen du behöver, om inte, har du möjligheten att vända dig till Klagomålsansvarig för ICA Försäkring. För att du så snabbt som möjligt ska kunna hjälpa dig behöver de din försäkrings/skadenumner, namn, adress och telefonnummer och även en beskrivning på vad du anses fel inom beslutet av din ICA Försäkring. Inom två veckor kommer du få svar hur beskedet kommer att hanteras. Är du inte nöjd med försäkringsbolagets bedömning gällande skada eller förlust av egendom har du möjligheten att vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, du kan läsa mer om dem genom deras webbsida. Vill du ha hjälp med något annat eller har några frågor till ICA Försäkring kan du ringa dem på telefon, skicka e-post eller anmäla en skada ifall något skulle hänt.

Vad tycker du om Försäkringsbolaget?
Dela väldigt gärna med dig av dina tankar angående ICA Försäkring.