Folksam Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Folksam

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

P
Patrik
Jag har nyligen köpt olika försäkrings- och sparprodukter från Folksam. Jag blev väldigt imponerad av deras omfattande utbud av försäkringar för hemmet, samt deras stora antal bilförsäkringar som t...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Folksams exceptionell bemötande

  Jag har nyligen köpt olika försäkrings- och sparprodukter från Folksam. Jag blev väldigt imponerad av deras omfattande utbud av försäkringar för hemmet, samt deras stora antal bilförsäkringar som täcker över 900 000 fordon i Sverige. Det var lätt att hitta rätt produkt på deras webbplats med hjälp av enkel navigering och tydlig information. Processen att registrera mig och teckna mina valda produkter var också mycket smidig. Vad jag värdesatte mest hos Folksam är det professionella bemötandet jag fick när jag behövde använda min hemförsäkring efter ett olyckligt tillfälle i mitt hem. Kundtjänsten var mycket snabb och trevlig mot mig, samt tog hand om alla mina frågor på ett effektivt sätt. Jag skulle definitivt rekommendera Folsam till alla som letar efter bra försäkringsprodukt med en stark kundorienterad approach.


Andra personer tittade också på

Logo Axa

Axa

0 recensioner

Om Axa Företaget är ett försäkrings- och investmentbolag som kommer från Frankrike. Företaget har verksamhet p&arin...

Logo Hedvig

Hedvig

5 recensioner

En hemförsäkring är en av de viktigaste försäkringarna vi kan skaffa oss, men vart ska man vända sig för att ska...

Logo Insplanet

Insplanet

1 recensioner

Om Insplanet Företaget är en svensk försäkringsförmedlare som riktar sig till konsumenter. De har sin huvudsakliga inrikt...

Logo EKTA

EKTA

1 recensioner

Att ha försäkringar på allt och alla i hushållet är något som man vara väldigt bra att ha. Olyckor och annat ...