Europeiska ERV Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Europeiska ERV

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

I
Inge Eliasson
Jag har nyligen köpt en reseförsäkring från Europeiska ERV och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Att boka försäkringen var lätt och smidigt, hemsidan erbjuder tydlig information om olika alter...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Europeiska ERV: En Snabb & Tillförlitlig Reiseförättning

  Jag har nyligen köpt en reseförsäkring från Europeiska ERV och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Att boka försäkringen var lätt och smidigt, hemsidan erbjuder tydlig information om olika alternativ och priser så att jag kunde välja den som passade mig bäst. Under resan fick jag oväntat sjukdomssymptom och behövde söka medicinsk hjälp utomlands. Jag kontaktade omedelbart ERVs assistansservice, som svarade på mitt samtal snabbt och professionellt. Personalen var mycket tjänstvillig vid all kommunikation, både över telefon eller email. ERV tog hand om alla kostnader för mina sjukhusbesök, läkemedel samt resor tillbaka hem. Detta gjorde min sjukdom mindre stressande eftersom det kändes tryggt att ha deras stöd när man befinner sig i en främmande del av världen. Sammanfattningsvis är jag imponerad av Europiska ERV:s effektiva hantering; de förenklar förfarandet för sina kunder genom sin väl designade webbsida samtidigt som enkelheten inte kompromissar med professionalism eller snabba beskattningsåtgärder när det verkligen gäller.


Andra personer tittade också på

Logo Axa

Axa

0 recensioner

Om Axa Företaget är ett försäkrings- och investmentbolag som kommer från Frankrike. Företaget har verksamhet p&arin...

Logo Hedvig

Hedvig

5 recensioner

En hemförsäkring är en av de viktigaste försäkringarna vi kan skaffa oss, men vart ska man vända sig för att ska...

Logo Insplanet

Insplanet

1 recensioner

Om Insplanet Företaget är en svensk försäkringsförmedlare som riktar sig till konsumenter. De har sin huvudsakliga inrikt...

Logo EKTA

EKTA

1 recensioner

Att ha försäkringar på allt och alla i hushållet är något som man vara väldigt bra att ha. Olyckor och annat ...