Europeiska ERV

Alla recensioner

Europeiska ERV

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Axa

Axa

0 recensioner

Om Axa Företaget är ett försäkrings- och investmentbolag som kommer från Frankrike. Företaget har verksamhet p&arin...

Logo Foyer Global Health Insurance

Foyer Global Health Insurance

0 recensioner

Nuförtiden kan man försäkra allting som man kan tänka sig, det har nästan ingen skillnad vad det handlar om. Nuförtid...

Logo EKTA

EKTA

0 recensioner

Att ha försäkringar på allt och alla i hushållet är något som man vara väldigt bra att ha. Olyckor och annat ...

Europeiska ERV

Något som de allra flesta av oss redan vet är att försäkringar är otroligt bra att ha. Visa försäkringar är måsten att ha, tex trafikförsäkring om man har en bil. Men det finns även försäkringar som inte är ett måste, men som ändå är ortligt värda att ha och det är tex försäkringar som: hemförsäkring, djurförsäkring, sjukförsäkring, försäkring på värdefulla prylar mm. Vissa personer känner sig snåla när det kommer till försäkringar och tänker att ”men nej, det där kommer inte att hända mig”, men det kan faktiskt ske helt oväntade händelser och det är då som det är värt att ha en försäkring. Om man är en person som har planer på att fara och plugga utomlands, åka på långresa eller om man bara tycker om att resa ofta så skulle en reseförsäkring verkligen vara ett bra tips. I Sverige finns det flera olika försäkringbolag som erbjuder reseförsäkringar, alla till olika priser och med olika bonusar. Men ett av dessa företag är Europeiska ERV.

Mer information om Europeiska ERV
Mellan åren 1920–2001 hette företaget endast Europeiska och det är ett försäkringbolag från Sverige som har valt att främst specialisera sig på reseförsäkringar. Företagets huvudkontor ligger i Sundbyberg och där arbetar det över 100 personer. Varje år försäkrar Europeiska ERV över 1,2 miljoner resenärer. Inne på företagets hemsida kan man läsa mer ingående om hela företagets historia och även höjdpunkter som har hänt under varje år som företaget varit verksamt. 

Vad erbjuder Europeiska ERV sina kunder?
Vill man teckna en reseförsäkring hos Europeiska ERV ska man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan välja vilken typ av försäkring man är ute efter. Efter det ska man välja när man vill att försäkringen ska komma i kraft och även hur många personer som försäkringen ska teckna. Om man tycker det är svårt att välja vilken försäkring man vill ha eller skulle behöva kan man använda en reseförsäkringsguide som finns på hemsida. Då ska man svara på några frågor och sedan få fram en eller flera försäkringar som företaget tror att skulle passa dig. 

Om man redan har en försäkring hos detta företag som fortfarande är i kraft och det händer något när man tex är ute och reser så ska man anmäla det som hänt direkt inne på hemsidan. 

Hur kan man kontakta Europeiska ERV?
Innan man kontaktar företaget och ställer alla sina frågor kan man gå in på deras hemsida för att sedan gå in på fliken ”vanliga frågor och svar”. Chansen är stor att man kommer att finna svaret på sin fråga där. Skulle det mot förmodan vara så att man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten kan man göra det antingen via e-post, telefon eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Det finns även ett skilt specialformulär om det är så att man skulle vilja dela med sig av känslig information. 

Har du någon erfarenhet av företaget eller deras försäkringar? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om dem.