OmdömesStälle

  Recensioner EKTA

  Att ha försäkringar på allt och alla i hushållet är något som man vara väldigt bra att ha. Olyckor och annat kan plötsligt hända då man minst anar det och ofta kan saker vara väldigt dyra att fixa upp på nytt vilket gör det till en bra orsak att skaffa olika typer av försäkringar. I dagsläget är det möjligt att försäkra nästan allting som man har, man kan försäkra den gamla bilen som står i garaget och samlar damm, man kan försäkra alla husdjur man har och alla andra saker man har som är värdefullt. Vissa försäkringar är måste på att ha, men det finns även många försäkringar som man inte måste ha men som kan vara väldigt bra att ha. En av dessa försäkringar är reseförsäkring, eftersom olyckor kan ske mot sin vilja då man befinner sig i ett annat land än hemma. EKTA är ett företag som online erbjuder reseförsäkringar.

  Hur fungerar dessa försäkringar hos EKTA? Kan jag köpa dem online eller måste jag åka till ett fysisk kontor och skriva under massa papper? Vem ska jag kontakta om det faktiskt har skett en olycka på en resa? Det är frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Information om tjänsten EKTA

  EKTA är ett försäkringsbolag som är verksamma online via sin hemsida där de erbjuder sina olika typer av reseförsäkringar till kunder i länder runt om i världen. EKTA har varit på försäkringsmarknaden i cirka 12 år och de har samarbeten med cirka 100 andra partners. EKTA har idag cirka 2 miljoner klienter och företaget grundades och lanserades i Ukraina.

  Det som erbjuds via EKTA

  EKTA erbjuder sina kunder olika typer av försäkringar då det kommer till resor och försäkringarna kan kunderna skaffa online utan att besöka ett fysiskt kontor. EKTA erbjuder tex biljettförsäkring, försäkring på bagaged samt guide försäkring mm. Kunderna kan välja på vilket språk de vill använda företagets hemsida. När det kommer till att skaffa försäkringar via EKTA så kan kunden välja mellan tre olika alternativ. De kan välja mellan alternativen: Basic, Standard eller Premium. Priserna varierar på de olika alternativen och även vad som ingår i de olika alternativen. De olika alternativen fungerar som en prenumeration vilket betyder att kunden eller resenären i fråga betalar en fast månadskostnad varje månad för att hålla sin försäkring aktiv.

  Hur EKTA kan kontaktas

  Inne på företagets hemsida finns en “FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle det vara så att kunden inte hittar svaret på sin fråga eller om hen av någon annan orsak vill kontakta EKTA så är det möjligt genom att skicka e-post till dem eller ringa dem på telefon. Skulle kunden av någon anledning vilja lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta företaget.

  Har du någon erfarenhet av företaget EKTA? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om deras urval av försäkringar, hur själva betalningen fungerade och även andra tankar och åsikter du kanske vill lägga till.


  Hur en försäkring fungerar.

  EKTA
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om EKTA

  Din recension

  FAQ

  Är EKTA ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om EKTA. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder EKTA?

  EKTA är huvudsakligen aktivt i Försäkringkategorin, mer specifikt inom Reseförsäkring. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till EKTAs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.