EKTA

Alla recensioner

EKTA

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Foyer Global Health Insurance
Foyer Global Health Insurance
0 recensioner

Nuförtiden kan man försäkra allting som man kan tänka sig, det har nästan ingen skillnad vad det handlar om. Nuförtid...

EKTA

Att ha försäkringar på allt och alla i hushållet är något som man vara väldigt bra att ha. Olyckor och annat kan plötsligt hända då man minst anar det och ofta kan saker vara väldigt dyra att fixa upp på nytt vilket gör det till en bra orsak att skaffa olika typer av försäkringar. I dagsläget är det möjligt att försäkra nästan allting som man har, man kan försäkra den gamla bilen som står i garaget och samlar damm, man kan försäkra alla husdjur man har och alla andra saker man har som är värdefullt. Vissa försäkringar är måste på att ha, men det finns även många försäkringar som man inte måste ha men som kan vara väldigt bra att ha. En av dessa försäkringar är reseförsäkring, eftersom olyckor kan ske mot sin vilja då man befinner sig i ett annat land än hemma. EKTA är ett företag som online erbjuder reseförsäkringar. 
 
Hur fungerar dessa försäkringar hos EKTA? Kan jag köpa dem online eller måste jag åka till ett fysisk kontor och skriva under massa papper? Vem ska jag kontakta om det faktiskt har skett en olycka på en resa? Det är frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Information om tjänsten EKTA
EKTA är ett försäkringsbolag som är verksamma online via sin hemsida där de erbjuder sina olika typer av reseförsäkringar till kunder i länder runt om i världen. EKTA har varit på försäkringsmarknaden i cirka 12 år och de har samarbeten med cirka 100 andra partners. EKTA har idag cirka 2 miljoner klienter och företaget grundades och lanserades i Ukraina. 

Det som erbjuds via EKTA
EKTA erbjuder sina kunder olika typer av försäkringar då det kommer till resor och försäkringarna kan kunderna skaffa online utan att besöka ett fysiskt kontor. EKTA erbjuder tex biljettförsäkring, försäkring på bagaged samt guide försäkring mm. Kunderna kan välja på vilket språk de vill använda företagets hemsida. När det kommer till att skaffa försäkringar via EKTA så kan kunden välja mellan tre olika alternativ. De kan välja mellan alternativen: Basic, Standard eller Premium. Priserna varierar på de olika alternativen och även vad som ingår i de olika alternativen. De olika alternativen fungerar som en prenumeration vilket betyder att kunden eller resenären i fråga betalar en fast månadskostnad varje månad för att hålla sin försäkring aktiv. 

Hur EKTA kan kontaktas
Inne på företagets hemsida finns en “FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle det vara så att kunden inte hittar svaret på sin fråga eller om hen av någon annan orsak vill kontakta EKTA så är det möjligt genom att skicka e-post till dem eller ringa dem på telefon. Skulle kunden av någon anledning vilja lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta företaget. 

Har du någon erfarenhet av företaget EKTA? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om deras urval av försäkringar, hur själva betalningen fungerade och även andra tankar och åsikter du kanske vill lägga till. 


Hur en försäkring fungerar.