Bought By Many

Alla recensioner

Bought By Many

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Insplanet
Insplanet
0 recensioner

Om Insplanet Företaget är en svensk försäkringsförmedlare som riktar sig till konsumenter. De har sin huvudsakliga inrikt...

Bought By Many

Att försäkra det vi tycker om ät väldigt viktigt. Ibland kan det kanKe kännas som att det är lite tråkigt att lägga pengar på försäkringar, eftersom det kanske ännu inte i livet har hänt någon olyckshändelse. Men olyckor är sånt som sker helt plötslig och man kan aldrig räkna med dem, därför ska man komma ihåg att försäkra saker och personer som man tycker om och bryr sig om. I dagsläget kan man försäkra så gott som allt man kan tänka sig. Det har ingen skillnad om det handlar om bilar eller båtar, en reseförsäkring till den långa Thailand resan eller om man vill försäkra den gamla bilen som har gått i arv under flera generationer redan. Det finns många olika försäkringsbolag, både i Sverige och i alla andra länder. Vissa är verksamma på fysiska platser medans andra erbjuder sina försäkringar online. Det finns ett försäkringsbolag med namnet BoughtByMany och de har valt att erbjuda sina kunder försäkringar som täcker deras husdjur.

Det är alltid bra att skriva recensioner om man har några erfarenheter av företag som tex BoughtByMany. Genom att både skriva och läsa recensioner om olika företag kan man få mycket tips och idéer samt att det är väldigt bra för företaget i fråga att få veta vad deras kunder tycker om tjänsterna. 

Mer information om BoughtByMany 
Företaget BoughtByMany både lanserades och grundades under 2017 och då började de sin verksamhet genom att erbjuda djurägare möjligheten att försäkra sina husdjur. Företaget fortsatte att växa från och med att de började sin verksamheten och är i dagsläget ett välkänt försäkringsbolag för djurägare som samarbetar med över 30 stycken andra bolag. Över 40 000 av företagets kunder har kommenterat och sagt vad de tycker om företagets tjänster och erbjudanden. 

Vad erbjuder företaget BoughtByMany sina kunder?
Skulle man vilja försäkra sitt husdjur och man har valt att göra det via detta företaget så kan man börja med att gå in på deras hemsida. Väl där så kan man börja teckna en försäkring, då ska man fylla i lite uppgifter om sig själv, om sitt husdjur samt vilken försäkring man skulle vilja ha. Efter det kommer din fyrbenta bästa vän att vara försäkrad. Priserna varierar beroende på hur mycket man vill att ska ingå i försäkringen. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos BoughtByMany? 
Är det så att man har några frågor eller funderingar till företaget angående dem eller deras tjänster som de erbjuder så kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man redan då kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att skicka e-post, ringa dem på telefon eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan.

Har du någon erfarenhet av BoughtByMany? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Försäkringar.