Allianz

Alla recensioner

Allianz

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

V
Valter Persson
En av de bästa tjänsterna jag någonsin har fått från ett försäkringsbolag. Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Fantastisk service

  En av de bästa tjänsterna jag någonsin har fått från ett försäkringsbolag.


Andra personer tittade också på

Logo Axa

Axa

0 recensioner

Om Axa Företaget är ett försäkrings- och investmentbolag som kommer från Frankrike. Företaget har verksamhet p&arin...

Logo Foyer Global Health Insurance

Foyer Global Health Insurance

0 recensioner

Nuförtiden kan man försäkra allting som man kan tänka sig, det har nästan ingen skillnad vad det handlar om. Nuförtid...

Logo EKTA

EKTA

0 recensioner

Att ha försäkringar på allt och alla i hushållet är något som man vara väldigt bra att ha. Olyckor och annat ...

Allianz

Nuförtiden kan man försäkra allting som man kan tänka sig, det har nästan ingen skillnad vad det handlar om. Nuförtiden kan man försäkra sin bil, man kan försäkra hemmet och allting som finns i hemmet samt att man kan försäkra alla sina familjemedlemmar och husdjur. Det är väldig smidigt att det finns så mycket försäkringar eftersom en olycka kan hända när man minst anar det. Ibland kan man känna sig lite snål och man vill inte betala för en försäkring men det är alltid bra att ha en försäkring om något skulle hända. Nuförtiden behöver man inte ens gå till ett fysiskt försäkringbolag utan man kan köpa och betala sina försäkringar via nätet via olika hemsidor. Det finns flera olika försäkringbolag som erbjuder olika sorters paket och försäkringar. Allianz är ett försäkringbolag som erbjuder sina kunder försäkringar via deras hemsida. 

Kommer man att få vad man betalar för om man väljer att ha Allianz som sitt försäkringbolag? Är det viktigt att läsa igenom alla finstilta texter i alla villkor och hur ska man göra om det är så att man känner sig missnöjd med något? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

Mer information om företaget Allianz
Allianz är ett försäkringbolag som grundades och lanserades under 1890 i Tyskland. Företagets huvudkontor ligger i Tyskland och de har mer än 140 000 personer anställda. Allianz har gjort flera samarbeten med olika företag och hjälpte tex till då när Titanic sjönk samt att Allianz var en av den första användaren av datorer i Europa.  

Vad erbjuder Allianz sina kunder?
Allianz är ett försäkringbolag som finns i flera olika länder runt om i världen. För att skapa en ny försäkring hos detta bolag kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa mer ingående om alla försäkringar som de erbjuder. Allianz erbjuder flera olika försäkringar till sina kunder som tex reseförsäkring, hemförsäkring och så vidare. Inne på företagets hemsida kan man även se alla presskonferenser som företaget har deltagit i samt att man kan se vilka lediga jobb som de har för tillfället ifall man har intresset av att jobba hos dem. Allianz är även väldigt insatta i ekonomin i hela världen och inne på deras hemsida kan man läsa all info som dom hittills har tagit fram om tex ekonomin i hela världen. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Allianz?
Är det så att man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man komma i kontakt med dem genom att antingen ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man chatta direkt med dem inne via deras hemsida. Men innan man kontaktar företagets kundtjänst så kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. 

Har du någon gång handlat hos Allianz? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


En video från företaget Allianz.