OmdömesStälle

  Recensioner Accept Inkomstförsäkring

  Vi försäkrar din lön - recension om Accept Försäkringar

  Om Accept Försäkringar

  Accept började sin verksamhet 1998 och var på den tiden det första försäkringsbolaget att erbjuda inkomstförsäkring. Med tiden började fackförbunden inkludera inkomstförsäkringar i sina medlemskap tog Accept fram en Plus-försäkring som förlänger de kollektiva inkomstförsäkringarna. Komplettering av det allmännas försäkringsskydd har alltid varit väldigt viktigt och nödvändigt för Accept Försäkringar, därför är det företagets affärsidé.

  Försäkringsbolaget är ett svenskt privatägt bolag som jobbar med internetbaserade försäkringslösningar. Accept erbjuder service som är professionell och har korta beslutsvägar. Eftersom Accept säljer sina försäkringar i första hand och inte har någon dyr säljkår, kan driftkostnaderna såväl premierna hållas nere.

  Info video om hur försäkringar fungerar.

  Vad erbjuds hos Accept Försäkringar

  Utöver inkomstförsäkringen som kompletterar ersättningen från a-kassan erbjuder även bolaget piloter som vill skydda sitt medicinska certifikat och reserelaterade försäkringar som kompletterar hemförsäkringen. Är du med i ett fackförbund med kollektiv inkomstförsäkring kan du välja att bättra den genom att välja Accept Försäkringar, och om du är med i ett fackförbund utan inkomstförsäkring eller valt att inte vara med i något fack kan du välja att ha din inkomstförsäkring helt privat hos detta försäkringsbolag.

  A-kassans inkomstförsäkring om du blir arbetslös är 25025kr/mån innan skatt, men om du väljer Accpets inkomstförsäkring får du istället upp till 80% av din lön. Fördelarna med att skaffa just denna inkomstförsäkring är att du kommer lättare att klara av din ekonomi ifall du skulle bli arbetslös, du kan även välja en lång ersättningsperiod så att stressen minskar angående ekonomin. Accept erbjuder en inkomstförsäkring med hela 300 hundra ersättningsdagar, till skillnad från andra försäkringar där det oftast bara är mellan 120 - 150 dagar. De första 1 - 100 dagarna fyller inkomstförsäkringen ut till 80% av din lön före skatt, dagarna 101 - 200 är ersättningsnivån på försäkringen fortfarande 80% sedan när dagarna 201-300 kommer är ersättningsnivån 70%. Efter att dina 300 dagar är slut kan försäkringen förlängas genom a-kassan. Oavsett om du är anställd eller driver ett företag som är ett aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag, eller enskild firma så kan Accepts inkomstförsäkring komplettera arbetslöshetsersättningen från a-kassan. Några exempel om just du kan anteckna en försäkring hos Accept om du är medlem i svenska a-kassan och bosatt i Sverige, har fyllt 21 men inte 55 år, du har inte varit i konkurs under de senaste fem åren och företaget du jobbar på inte har några betalningsanmärkningar.

  Hur du skall kontakta Accept Försäkringar

  Undrar du något och har några frågor till försäkringbolaget kan du läsa svaren till de vanligaste frågorna på hemsidan, ska du ändra din inkomstförsäkring kan du logga in och göra det själv, annars kan du ringa dem på telefon eller skicka e-post.

  Är du inte nöjd med något beslut som försäkringsbolaget gett dig ska du i första hand vara i kontakt med dem, ett missförstånd kan alltid uppstå och det kan lätt lösas om du kontaktar dem. Om du däremot ännu efter det är missnöjd över beslutet har du möjlighet att få ditt ärende omprövats hos Accepts klagomålsansvarig.

  Vad tycker du?

  Berätta gärna vad du tycker om detta försäkringsbolag, människor vill super gärna höra just din åsikt.

  Accept Inkomstförsäkring
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Accept Inkomstförsäkring

  Din recension

  FAQ

  Är Accept Inkomstförsäkring ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Accept Inkomstförsäkring. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Accept Inkomstförsäkring?

  Accept Inkomstförsäkring är huvudsakligen aktivt i Försäkringkategorin, mer specifikt inom Andra försäkringar, Reseförsäkring. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Accept Inkomstförsäkrings webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.