OmdömesStalle

  Prenumerera för att få din egen företagssida!

  Är du beredd på utmaningen?

  Ansök nu!

  För företag

  Som ett företag eller en butik står du självklart bakom din produkt eller tjänst. Och du är övertygad om att balansen mellan pris och kvalitet är rätt. Men är det verkligen så? Är dina kunder riktigt nöjda? Stämmer hela uppfattning om kunderna? Det finns bara ett sätt att ta reda på det: genom att fråga dina kunder.

  Är du beredd på utmaningen, eller är du säker nog på din tjänst för att låta kunderna recensera företaget offentligt och oberoende?

  Skicka därefter en e-post till info@reviews-international.com med ämnet '”prenumeration företagssida”.

  • Lägg till en (unik!) bit text om ditt företag på cirka 500 ord. Berätta om din historia, vad ditt företag gör, vilka produkter/tjänster ni erbjuder, hur era kunder behandlas och allt annat som du vill dela.
  • Dina personuppgifter (de används endast av OmdomenPlats, så du får ett meddelande när en översyn hade skrivits).
  • Din motivation om varför du tror att ditt företag behöver vara på OmdomenPlats.
   

  Du får OmdomenPlats-mätaren gratis. Sätt den på din hemsida och låt andra potentiella kunder kunder veta hur andra kunder betygsätter er.

  Varför OmdomenPlats?

  Vi tycker att företagen bör vara transparenta med vad de lovar och vad de egentligen gör. Det bästa sättet att visa detta är genom att låta kunderna som har nylig erfarenhet med ett visst företag tala. Vi anser att företagen bör stå för det som de hävdar. Om ett företag levererar vad de lovar, så finns det ingen anledning att inte vara på OmdomenPlats. Ännu mer så eftersom det en stor annonspelare för att visa att du bara har nöjda kunder. Det är så vi får bra och starka företag med rätt att existera.

  Är recensionerna på OmdomenPlats verkliga?

  Ja! Vi kan vara 90% säkra på att varje recension som har skrivits är verklig. När vi är osäkra (resterande 10%) tar bort en recension från hemsidan. Vi är fullt medvetna om att upplevelsehemsidor kan användas för att på ett felaktigt sätt svärta företag. Därför använder vi oss av avancerad mjukvara (IP-adresser, e-postadresser och konformationer osv) för att ta reda på var en recension kommer ifrån.

  Är ni oberoende?

  Vi är 100% oberoende. Efter det att vi hade några dåliga erfarenheter med vissa företag och inte hade någonstans att vända oss till med våra klagomål har den här hemsidan skapats. Vi har inget intresse alls av att sätta företag i en positiv eller negativ dager. Det enda intresse som vi har är att negativa kommentarer, men naturligtvis positiva kommentarer också, är korrekta så att rätt företag belönas för sina insatser.

  När ett företag får dåliga recensioner, ger ni då företaget en chans att förbättra sig?

  What we want are reliable companies that do what they promise. Positive reviews are a reward for a company, because it can be a great bill board for the service that is give. After all, the rating and reviews are determined by independent customers. The same goes for a bad review. All we want is for that company to (still) make good on their promise. We look at the nature and gravity of the complaints. If we have been able to determine that the review is warranted, we keep it on the website. If possible (and in most cases, it is possible) we establish contact between the customer and the company in question. So the company gets the chance to rectify either by dispute the complaint or make up in some other way or another. We ask the customer if the issue has been solved and if the customer agrees to the removal of the complaint or addition of a footnote.

  För mer information, läs vår Integritet & Ansvarsfriskrivning